Pendiuc e panicat pentru că Daniel Dragomir îi face publice eşecurile!

Panicat, Tudor Pendiuc încearcă să arunce în derizoriu toate eforturile lui Daniel Dragomir de a-i conştientiza pe piteşteni cu privire la eşecul „domniei” sale de 20 de ani. Nu va reuşi, pentru că însăşi realitatea îl contrazice! În continuare, Pendiuc sugerează că le ştie pe toate, că el este cel mai bun administrator, că el „cunoaşte” administraţie, în timp ce restul lumii suferă de ignoranţă.
Toate temele pe care Dragomir le-a abodat l-au iritat extrem de tare pe actualul primar, fiindcă se întorc împotriva sa, devoalându-i lipsa de eficienţă.
Fie şi numai dacă luăm în calcul, săptămâna aceasta, salariile pe care le câştigă directorii societăţilor Primăriei şi afacerea Selecta care a scos Piteştiul de pe lista fondurilor europene – şi tot avem două teme cât se poate de clare, cărora Tudor Pendiuc nu le face faţă!
Ceea ce este mai deranjant pentru Pendiuc este faptul că tânărul său contracandidat, Daniel Dragomir, n-a expus generalităţi. Ci lucruri concrete - preţul apei, preţul călătoriei cu autobuzul, datoria şi falimentul Termoficării, salariile de sute de milioane de lei ale şefilor de societăţi care lucrează cu Primăria, cheltuielile uriaşe pe arteziene decorative... şi aşa mai departe.
Reluăm toate astea, fără să mai amintim aici mizeria şi mafia din pieţele piteştene, de clădirile construite pe banii cetăţenilor şi rămase neutilizate, de transformarea centrului oraşului în bazar unde se vând cârnaţi şi brânză – şi aşa mai departe.

Pendiuc să nu mai vobească despre fonduri europene! Afacerea SELECTA nu-l avantajează pe acest subiect!

„Pendiuc ştie foarte bine că toată cariera sa stă sub semnul amatorismului. Şi nu-i convine ca noi să spunem apăsat că acest amatorism se vede la nivelul oraşului. Îi mai dau un exemplu domnului candidat USL la Primăria Piteşti, care vorbeşte fără să se informeze.
A declarat la o televiziune locală că, dacă mai câştigă un mandat, acel mandat va fi cel al atragerii fondurilor europene.
Tudor Pendiuc ori nu mai ştie ce spune, ori încearcă să ne prostească pe toţi.  Ar trebui să asculte mai atent ce spune colegul său de partid, Mircea Drăghici care a declarat, pe bună dreptate, că...  „Fondurile eurpene vin dacă vom corecta greşelile fostei puteri”.
În Piteşti, fosta putere este chiar el, Tudor Pendiuc – de 20 de ani! Iar acest candidat USL la Primăria Piteşti ştie foarte bine – mai bine ca nimeni altul – că, dacă Piteştiul nu mai primeşte fonduri europene, este pentru că el are de dat nişte explicaţii ferme în problema cazului Selecta” – spune Daniel Dragomir.

Iată ce scrie publicaţia „Săptămâna” despre cazul SELECTA – una dintre multele bube ale administraţiei Pendiuc:

„Dosarul Selecta Piteşti este un exemplu de cheltuire în batjocură a peste 300.000 de euro din fondurile europene, suportaţi de către contribuabili.
Aceasta esete afacerea cu gunoaie pe care primarul Tudor Pendiuc şi o SRL controversată din Bucureşti încearcă să o îngroape în instanţele din România. Pe 27 iulie 1999, Comisia Europeană a aprobat un proiect al Primăriei Piteşti pentru un sistem pilot de precolectare, selectare, transport şi pelucrare a gunoaielor menajere. Comisia a aprobat cofinanţarea până la 350.000 de euro (44,7% din totalul de 817.100 de euro). Pe 11 aprilie 2000, primăria a încheiat un conract de prestări servicii cu SC Folos SRL, o firmă din Bucureşti care să asigure managementul.
După ce a încasat aproape 280.000 de euro, proiectul a fost audiat de către expreţi CE, rezultatul fiind catastrofal. A fost trimisă încă o comisie în iulie 2004, iar concluzia finală a fost că municipiul trebuie să dea banii înapoi.
„Dat fiind numărul mare de nereguli constatate, care vizează peste 70% din totalul costurilor declarate  (...) rambursarea integrală a sumei ce v-a fost deja plătită va fi cerută printr-o notă suplimentară de debit” – se arată în scrisoarea Comisiei către Primărie.
Aşadar, primarul Piteştiului face pe gospodarul-model în faţa celor aproape 200.000 de piteşteni, în timp ce activitatea sa este una putredă, ineficientă.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea