Au început lucrările de reabilitare pentru clădirea teatrului ”Așchiuță”

 

Preşedintele CJ Argeş, Ion Mînzînă, a anunţat, la sfârșitul săptămânii trecute, că au început lucrările pentru consolidarea și reabilitarea clădirii Teatrului pentru Copii și Tineret “Așchiuță”. Lucrările vor dura maxim un an.

“Am semnat, împreună cu Dan Tudor, managerul de la Teatrul Alexandru Davila Pitesti, ordinul de începere a lucrărilor și de predare a imobilului către antreprenor.

Nu vă ascund faptul că suntem în proceduri destul de avansate și sperăm să avem finanțare și pentru reabilitarea Teatrului Alexandru Davila!

 

Știu că modernizarea Teatrului Așchiuță este un vis mai vechi al piteștenilor, pe care îl realizăm printr-un efort comun al tuturor factorilor implicați, de la domnul manager al Teatrului Alexandru Davila, la Consiliul Judetean Arges și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Astăzi (joia trecută, n.r.) este început de lucrare!

 

Sperăm ca în maxim un an de zile copiii din județul Argeș să se bucure de acest teatru. Fără copii nu putem avea viitor, fără de copiii noștri nu putem avea speranțe. La urma urmei, obligația noastră este să investim în viitorul acestei țări.

Clădirea Teatrului „Așchiuță”, secție a Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești, va beneficia, pe lângă lucrările de consolidare a structurii de rezistență, și de o nouă sală de spectacol, prin adăugarea unui nivel de demisol. Teatrul va fi dotat și cu echipamente tehnice moderne. De asemenea, se intenționează amenajarea unui spațiu de recreere. Valoarea contractului este de 13.6 milioane lei cu TVA”, a transmis şeful judeţului.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea