Oliver Bucur este candidatul partidului Forța Dreptei la Valea Iașului

 

La Valea Iașului s-a înființat organizația locală a Partidului Forța Dreptei. În prezența deputatului Adrian Miuțescu, vicepreședinte la nivel național al Forței Dreptei și a președintelui organizației județene a partidului, Emanuel Soare, s-au stabilit principalele obiective și strategii ale formațiunii la nivel local. Președintele interimar, Oliver Bucur, a prezentat echipa biroului permanent local și, de asemenea, a dezvăluit parte din strategia de popularizare a Forței Dreptei și a acțiunilor partidului la nivelul comunei Valea Iașului.

 

Cu unanimitatea voturilor celor prezenți, structura biroului permanent local a fost stabilită, președinte ”plin” al organizației fiind ales chiar Oliver Bucur, cel care a fost desemnat, în același timp, și candidatul Partidului ”Forța Dreptei” la funcția de primar al comunei Valea Iasșului. Organizația locală Valea Iașului a Partidului Forța Dreptei promite că va fi o prezență constantă și activă în comunitate.

 

Oliver Bucur: „În perioada imediat următoare voi încerca să stau de vorbă cu fiecare cetățean din Valea Iașului. Sunt multe de făcut aici, însă oamenii locului trebuie să decidă care sunt prioritățile. Iar eu îi voi asculta. Vom căuta să găsim soluții bune la toate problemele lor. Nimeni nu va fi lăsat la o parte. Trebuie să oferim o soluție viabilă la ceea ce se înseamnă politică, în momentul de față, la Valea Iașului...”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea