După eşecul de la PNL Argeş, Florin Călinescu va candida, în 2024, susţinut de un partid politic surpriză

 

În anul 2008, actorul Florin Călinescu intra în PNL Argeş de mână cu Adrian Miuţescu. A candidat la Senat uninominal, dar a pierdut la redistribuire, în favoarea unui alt coleg de breaslă, actorul Mircea Diaconu. La scurt timp, a plecat din partid cu mare scandal, fiind acuzat de liberalii piteşteni că nu şi-a plătit cotizaţia. Recent, Călinescu a anunţat pe pagina sa de socializare că va candida în 2024, fără a dezvălui numele partidului.

Legătura actorului cu Argeşul este casa de la Băbana, unde Călinescu vine cu regularitate. Cu toate acestea, sunt slabe şanse ca acesta să candideze în Argeş.

 

“Terminăm cu toate speculaţiile: PSD, PNL, USR, UDMR, AUR şi SOS, le terminăm acum, pe loc. Deci nu mă înscriu în niciunul din aceste partide, ca să fie foarte clar. N-o să fie foarte clar…

 

Deci în jur de 8, 9 martie o să anunţ cum se cheamă partidul. Este un partid absolut neumblat în mocirla actuală. Se plânge toată lumea că n-ai cu cine, s-ar putea să vă oferim această posibilitate”, a spus Călinescu într-un video, pe Facebook.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea