Ion Georgescu, mesaj pentru locuitorii din Mioveni: „Voi reveni, în curând, cu soluția mea pentru stabilitatea și protejarea viitorului orașului!

 

După cinci luni de absență din spațiul public, în care o bună perioadă a fost în arest preventiv, Ion Georgescu, primarul suspendat de la Mioveni, a transmis un prim mesaj locuitorilor. Fără să anunțe în mod cert dacă va dori să candideze pentru un nou mandat de primar, asta și dacă situația i-o va permite, din mesajul transmis reiese că nu va sta departe de scena publică și că va avea un cuvânt important de spus la alegerile care urmează.

 

„Mioveniul nu este doar orașul pe care l-am servit cu drag, ci este acasă pentru mine și familia mea. Nu pot fi nepăsător față de oraș, chiar dacă eu nu mai sunt la primărie actualmente fiind suspendat… mandatul meu expiră în septembrie 2024. Doresc să-mi exprim cea mai profundă recunoștință pentru onoarea pe care mi-ați acordat-o în ultimii 24 de ani, ca viceprimar și primar al dumneavoastră și tuturor colegilor de partid, salariaților primăriei și consiliului local. Voi reveni negreșit, în curând, cu soluția mea pentru stabilitatea și protejarea viitorului orașului Mioveni! Să ne revedem sănătoși!”, este mesajul transmis de Ion Georgescu.

 

Avertisment pentru PSD?!

Acesta a avut un mesaj care a fost adresat și către partidul din care a făcut parte: „Timp de 27 de ani mi-am dedicat viața unui singur partid politic - PSD - și am rămas întotdeauna loial. Conducerea partidului însă m-a exclus în doar… 30 de minute. Activitatea mea în cei 27 de ani, cred că nu a contat. Așa e în viață… nu primești mereu ceea ce dai, poate vi s-a întâmplat și dumneavoastră, dacă nu, vi se poate întâmpla”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea