Autostrada Pitești-Sibiu şi Drumul Expres Craiova- Piteşti se fac datorită lui Miuţescu! Să ţineţi minte!

 

Zilele trecute, deputatul Adrian Miuţescu i-a anunţat pe argeşeni că a contribuit personal la marile proiecte ale Argeşului, Autostrada Pitești-Sibiu şi Drumul Expres Craiova- Piteşti. Ştiţi cum vine asta? S-au întâlnit Miuţescu şi Orban la o tacla, au discutat diverse, dar proiectele astea mari sunt, de fapt, ale tuturor. Numai că, fiind campanie electorală, Adrian Miuţescu se mai laudă şi el, că, de făcut, n-a prea făcut mare lucru.

“Am avut ocazia, la o emisiune televizată, să vorbesc despre marile proiecte ale Argeșului, la care am contribuit personal și pentru care Guvernul Orban, la vremea respectivă, și-a arătat susținerea totală. Este vorba, în primul rând, despre autostrada Pitești-Sibiu, un drum european de maximă importanță pentru România, deblocat de Guvernul Orban.

 

Alt proiect important este drumul expres Pitești-Craiova. Pentru segmentul 5 din autostradă, Pitești-Curtea de Argeș și sectorul 4 din Pitești-Craiova au fost semnate contractele în 2020, când prim-ministru era Ludovic Orban. Am reușit atunci să demarăm aceste proiecte care vor face din Argeș unul dintre cele mai atractive județe din România.

 

Vor fi atrase investiții în industrie și turism. De exemplu, municipiul Curtea de Argeș era capăt de linie. Acum orașul Curtea de Argeș va deveni unul deschis, atât către țară, cât și către Europa. Iar turismul din zona Transfăgărășanului va cunoaște o dezvoltare deosebită.”, a scris Miuţescu, pe Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea