Alina Gorghiu crede că îi face reclamă lui Radu Perianu. Mai bine îl lăsa în pace!

 

A început campania pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. De la PSD va candida actualul ocupant al fotoliului, Ion Mînzînă, președintele partidului. De la PNL nu va candida președintele partidului, Alina Gorghiu, de teamă să nu se ardă, probabil. Politic vorbind, desigur. Așa că doamna Gorghiu a ales să îi facă reclamă lui Radu Perianu, actualul prefect, pe care l-a îmbrîncit, practic, la o candidatură pentru CJ.

Însă mai bine nu îi făcea acea reclamă, că pare contra-reclamă. Că ”Radu a luptat pentru Pădurea Trivale”, că ”PNL este singurul partid care a venit cu un proiect de dezvoltare pentru întreg județul” etc. Știți proiectul? Acela cu poduri multe peste Argeș, cu zone industriale în fiecare localitate.

 

Adică povești de adormit electoratul. Dragă Alina G., las-o așa, că îi faci contra-reclamă omului și nu îi priește!

 

”Radu Perianu este candidatul PNL Arges pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Radu știe problemele fiecărei localități argeșene la firul ierbii. Este prefectul județului din 2021. Este cel mai activ prefect pe care l-a avut Argeșul în ultimii 25 de ani.

Cu el prefect, nu a mai putut fi ascunsă sub preș murdăria din sistemul sanitar din Argeș. Cu toții știm că marele of al nostru aici este Spitalul Județean.

Tot Radu a luptat pentru Pădurea Trivale, pentru dreptul piteștenilor de a decide ce se va întâmpla cu ea.

PNL Argeș este singurul partid care a venit cu un proiect de dezvoltare pe întreg județul - #PitestiTechCity. Iar el a fost unul dintre cei mai implicați liberali în stabilirea priorităților acestui program…”

Alina Gorghiu îi mai mulțumește lui Hubert Thuma că a fost lângă organizația Argeș. Ce, nu știți cine este omul? E Președintele CJ Ilfov, nu a auzit nimeni de el în Argeș, însă doamnei ministru i s-a părut relevant. Anti-reclamă, doamna, zău!...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea