În lipsă de rezultate, antrenorul lui FC Argeș dă vina pe terenul de la Mioveni

 

# „CS Mioveni se bate la promovare și joacă pe același teren”, îi dă replica Nicolae Tudose

În lipsă de rezultate, Eugen Neagoe, antrenorul echipei FC Argeș, dă vina pe condițiile de pregătire și se declară dezamăgit de condițiile pe care le-a găsit la Mioveni unde echipa sa dispută meciurile de pe teren propriu.

De când stadionul „Nicolae Dobrin” a fost demolat pentru a se contrui o arenă ultramodernă, FC Argeș nu mai are o bază proprie și se antrenează la vecinii de la Mioveni, în condiții pe care Neagoe le consideră potrivnice.

 

„Dar nici nu avea cum să se întâmple să jucăm foarte bine... Cum ne antrenăm, așa și jucăm! Nu avem un teren al nostru, o bază de pregătire, și ne antrenăm cum ne antrenăm, pe un teren foarte rău. Nu poți să te antrenezi pe un islaz și a doua zi să joci ca Barcelona!”, a precizat antrenorul lui FC Argeș, într-o conferință de presă.

 

Eugen Neagoe a continuat atacurile susținând că suprafața de joc a stadionului de la Mioveni ar fi improprie: „Chiar și terenul de la Mioveni a fost lăsat de izbeliște! Nici compactat n-a fost! Au zis: «Vin fraierii ăștia de la Pitești să joace, nu mai facem nimic!». Nu așa se procedează! Sunt de-ai noștri, vecinii noștri, nu putem fi tratați de maniera asta!”.

Acuzele lansate de Eugen Neagoe nu au fost pe placul oficialilor de la Mioveni. Nicolae Tudose (foto), directorul general al SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, societate care se ocupă cu îngrijirea gazonului și cu buna funcționare a tuturor spațiilor de la stadion, i-a dat replica antrenorului: „Este păcat să împrăștii cu noroi în activitatea unor oameni. Știm foarte bine că aici joacă două echipe în momentul de față și este foarte dificil să menții gazonul în stare optimă, ceea ce noi o facem (…) Îi reamintesc domnului Eugen Neagoe faptul că CS Mioveni se bate la promovare și joacă pe același teren spre deosebire de echipa dumnealui care se luptă pentru a evita retrogradarea”, a precizat Nicolae Tudose.

SEdC Mioveni a prezentat pe internet condițiile actuale în care se prezintă Stadionul Orășenesc, de la suprafața de joc, la vestiare.

CS Mioveni s-a impus luni, 11 martie, cu scorul de 2-0 în fața celor de la CSA Steaua și au obținut calificarea în play-off, după ce a adunat 32 de puncte în 18 partide, cu o singură etapă rămasă de jucat din sezonul regulat.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea