ZIUA INTERNAȚIONALĂ A POEZIEI MARCATĂ LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ ARGEȘ

Ziua Internațională a Poeziei este sărbătorită, în întreaga lume, pe data de 21 martie. Declarată de UNESCO, începând cu anul 1999, drept o recunoaștere a faptului că oamenii creativi în sfera poetică din întreaga lume contribuie la rafinarea cunoașterii și sensibilității universale, aceasta urmărește să susțină creația poetică și să promoveze poezia ca artă deschisă.

Cu acest prilej, Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș va organiza sâmbătă, 24 martie, începând cu ora 11:00, în Sala de Conferințe, un inedit atelier de scriere creativă, de imaginație și de poezie intitulat ”CARTEA ÎNTRE TRADIȚIE ȘI MODERNITATE”, avându-i ca invitați speciali pe poetul - Conf. Univ. VICTOR BĂDESCU și trainerul de creativitate și fantezie - Prof. CRISTIAN HOAGHEA. La această activitate cultural-educativă vor participa elevi de la Colegiul Național ”Zinca Golescu” Pitești. Manifestarea va fi moderată de poeta și realizatoarea TV, DENISA POPESCU-MARTIN.

Ziua Internațională a Poeziei este un prilej de a reînvia tradiția recitalurilor de versuri și de a sărbători literatura, în toate formele ei.

ADRIAN COMAN

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea