Încă un piteștean centenar! Felicitări distinsei doamne Velișcu Rodica pentru împlinirea vârstei de 100 de ani!

 

Edilul Cristian Gentea, a oferit, pe 15 martie, în numele municipalității, diploma de „Piteștean centenar” și un premiu simbolic doamnei Velișcu Rodica, în semn de respect și apreciere a comunității piteștene, pentru împlinirea unui secol de viață.

Născută la Pitești, în prima zi a anului 1924, a absolvit Liceul Economic „Teiuleanu”, în anul 1947, iar pasiunea pentru matematică a dus-o mai departe, la Școala de Statistică. Cu responsabilitate și seriozitate, Rodica Velișcu a lucrat ca statistician medical la Spitalul Județean Argeș, contribuind la dezvoltarea sistemului medical din Pitești.

 

Pe lângă munca sa dedicată, doamna Velișcu este un model pentru familie și pentru cei ce o cunosc. Este mândria unui fiu, a unui nepot și a două strănepoate, care o admiră și o iubesc pentru înțelepciunea și dragostea pe care le-a împărtășit mereu.

 

Cu o pasiune pentru călătorii și pentru arta dulciurilor, Rodica Velișcu își petrece timpul bucurându-se de frumusețea lumii și gătind prăjituri delicioase pentru cei dragi.

În această zi specială, o felicităm pentru experiența de viață și pentru contribuția dumneaei în comunitatea noastră, prin muncă și corectitudine, pe parcursul întregii cariere profesionale, dar și în viața de familie. La mulți ani, doamna Velișcu Rodica!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea