Lucrare PERFECTĂ la Spitalul de Pediatrie Pitești

Cu zâmbetul pe buze! Așa s-a reinaugurat, pe 12 martie, etajul șase al Spitalului de Pediatrie Pitești, un proiect al Asociației Medici pentru România împreună cu Fundația Kaizen, care a fost principalul partener, contribuind cu jumătate din suma necesară.

În urma investiției, care a fost în total de 700.000 de euro, a fost renovată și modernizată secția destinată tratării cazurilor grave, pentru copii până la trei ani, din cadrul unității medicale din Pitești. Lucrările au fost realizate de firma piteșteană Casa Perfectă Eurodecor împreună cu Hospital Technical Solutions, pe partea medicală, iar proiectarea de INSTPRO CAD SRL.

A fost pentru prima dată de la realizarea spitalului când etajul șase a trecut prin lucrări de renovare. De astfel, era singurul etaj al spitalului nemodernizat, celelalte cinci etaje trecând prin  ample lucrări de reabilitare prin fonduri de la Consiliul Județean Argeș sau de la Ministerul Sănătății.

 

Secția renovată este destinată copiilor între 0-3 ani și are o suprafață 1.100 mp. „Prin realizarea acestei investiții au fost îmbunătățite condițiile hoteliere pentru desfășurarea actului medical în condiții de calitate. În cadrul renovării, s-a prevăzut și înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare, s-au amenajat grupuri sanitare în fiecare salon, s-a înlocuit tâmplăria”, a spus Tudor Ionescu, manager Spitalul de Pediatrie Pitești.

Fundația Medici pentru România, fondată de către antreprenorul argeșean Alexandru Costache, a fost cea care a demarat proiectul de refacere integrală a etajului VI al Spitalului de Pediatrie Pitești. Au fost organizate mai multe acțiuni de strângere de fonduri, iar în iulie 2023 s-a deschis șantierul. După șapte luni de lucrări, etajul a fost renovat în totalitate.

 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea