Președinta PNL a început campania pentru europarlamentare şi se ţine de vrăjeli electorale

 

Aşa cum ne-a obişnuit, şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, face joc de glezne, pregătindu-se pentru postul de eurodeputat, pentru că - da - a reuşit să-i aburească pe liderii de la Bucureşti şi să îi acorde un loc eligibil la alegerile europarlamentare din această vară. Se pare că şefa Justiţiei va ocupa locul 5 pe lista PNL, deci o poziţie câştigătoare. Acestea fiind zise, Gorghiu a început vrăjeala electorală, cu subiecte despre UE.

 

”Eu sunt un om foarte atent la politica europeană, graţie poziţiilor publice pe care le-am deţinut, de preşedinte interimar al Senatului, de vicepreşedinte pentru politică Externă, acum ca ministru al Justiţiei, membru al adunării parlamentare. Am fost foarte atentă la politica europeană din ultimii ani de zile şi vreau să vă spun un lucru pe care nu avem cum să nu-l remarcăm, cei care suntem atenţi la politica europeană. Preşedintele Klaus Iohannis este unul din oamenii care a adus un plus valoare în politica europeană şi nu numai. Este un om cu experienţă, unul dintre pilonii grei la nivel de instituţii europene. Prezenţa dumnealui a schimbat foarte multe decizii şi a făcut ca Europa să fie sensibilă la mesajele din Estul Europei”, a declarat Alina Gorghiu., potrivit G4media.ro.

 

P.S: Nu putem să nu remarcăm că tot aşa s-a priceput şi la politica din Bucureşti, Timiş, Argeş. Deci cine nu are o Alina Gorghiu, să-şi cumpere. Femeia e top!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea