Echipa HighFive de la Colegiul Brătianu a compus o melodie pentru comunitatea pasionată de robotică

 

Piteștiul s-a calificat cu cinci echipe de robotică la Etapa Națională a Concursului de Robotică Școlară FIRST Tech Challenge (FTC) România, care va avea loc la Iași, în perioada 21-24 martie. Cele cinci echipe piteștene de robotică sunt de la Colegiul Național „Zinca Golescu”, Colegiul Național „Ion. C. Brătianu”, Colegiul Național „Al. Odobescu” și Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino”.

Argeșul este în top înainte de începerea competiției, având cele mai multe echipe participante, fiind urmat de București și Ploiești cu doar patru echipe calificate. În urma competiției de la Iași, echipa câștigătoare va pleca în Statele Unite ale Americii, la concursul internațional de la Houston.

Zilele trecute, echipa „HighFive Robotics” de la „Brătianu”, una dintre participantele de la etapa națională a concursului, a compus melodia „Spre infinit” pentru comunitatea pasionată de robotică. „Spre infinit/Doar împreună/Diferiți/C-o pasiune comună/ Stâng, drept/Prin lumea asta nebună/Toți pentru unul/High Five/Când echipa se adună”, sunt doar o parte dintre versurile melodiei.

 

Foto: HighFive Robotics FTC/Facebook

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea