La Hârseşti, Ziua Copilului a fost sărbătorită în roşu

# Ioana Pircan, primar al comunei Hârseşti: „Nu este normal să se politizeze până şi Ziua Copilului. Cetăţenii vor decide dacă îşi doresc aşa ceva în comuna noastră, şi asta nu mai târziu de 10 iunie. Ziua Copilului a picat, în acest an, în plină campanie electorală. Cum politicienii noştri sunt foarte inventivi, am văzut la Hârseşti cum se poate educa electoratul încă din faşă. USL Hârseşti a hotărât ca de 1 iunie să-i facă o surpriză, neplăcută bineînţeles, Ioanei Pircan, primar al comunei, care este candidat din partea Alianţei pentru Argeş şi Muscel la funcţia de primar. USL-ul a organizat la Căminul Cultural, cu acceptul şi ajutorul directoarei căminului, o petrecere pentru copiii din comună. S-a organizat o petrecere cu muzică, dans, pictură pe faţă şi alte cele dragi copiilor. Până aici toate bune şi frumoase, numai că, imediat după începerea petrecerii, în sală, candidatul USL-ului, a început să împartă tricouri şi şepci de culoarea roşie. Neavând nicio siglă de partid inscripţionată, Ion Moloiu, împreună cu directoarea de la Căminul Cultural, au avut impresia că totul este normal, este un simplu cadou oferit copiilor, şi nu poate face nimic rău această acţiune, decât, poate, Ioanei Pircan, primar în funcţie al comunei Hârseşti. Să înţelegem că Ion Moloiu s-a obişnuit cu ideea că va pierde aceste alegeri şi încearcă încă de pe acum să-şi educe electoratul pentru următoarele alegeri, sau a fost o simplă răutate pe care a vrut să o aplice Ioanei Pircan?

Ioana Pircan: „Nu am luat parte la acestă petrecere deoarece directoarea Căminului Cultural m-a ameninţat că mă aruncă de pe scenă”

Ioana Pircan, primar al comunei Hârseşti, deranjată de această politizare a  Zilei Copilului, ne-a declarat că nu a putut să meargă la această petrecere deoarece directoarea de la Căminul Cultural a ameninţat-o: „Nu am luat parte la acestă perecere deoarece Loredana Costache, directoarea de la Căminul Cultural, m-a ameninţat că mă aruncă de pe scenă. Nu îmi este frică de această doamnă, dar nu vreau să provoc un scandal acum, în preajma alegerilor. Nu este normal să se politizeze până şi Ziua Copilului. Cetăţenii vor decide dacă îşi doresc aşa ceva în comuna noastră, şi asta nu mai târziu de 10 iunie. Nu este admisibil aşa ceva!”, încheie Ioana Pircan.

Ion Moloiu, candidatul USL: „Am dat copiilor şi tricouri şi şepci albe şi albastre, nu doar de culoarea roşie”

Copiii, la ieşirea de la petrecere au spus că au primit tricouri şi şepci de la Ion Moloiu, cel care candidează la primărie. Deşi sala era roşie, Ion Moloiu ne-a spus că a dat copiilor şi tricouri de alte culori, nu doar roşu: „Am împărţit şi tricouri albe şi albastre. Nu au fost doar de culoarea roşie”. Deşi candidatul USL susţine că a făcut cadou copiilor tricouri de mai multe culori, sala era roşie, şi majoritatea copiilor din comună erau îmbrăcaţi în roşu. Nu ştim cum i-a picat atâta roşeaţă doamnei primar, dar cu siguranţă nu foarte bine dacă ţinem cont că Alianţa pentru Argeş şi Muscel are culoarea verde. În atâta roşu, la Hârseşti, nu se mai vedea nici verdele de la pomi, sau iarba abia crescută. L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea