Fiul unui fost prefect de Argeș compară Bucureștiul cu un bolnav de cancer

 

# Medicul Cătălin Cârstoiu va fi susținut de PSD și PNL pentru a vindeca de boală pacientul numit ”București” # Cârstoiu susține că este rudă cu Ion Mihalache

Se știe că medicul Cătălin Cârstoiu este candidatul coaliției pentru București. Acesta spune că, înainte de a accepta candidatura, a discutat cu naşul său de cununie, Traian Băsescu: „Mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta, lucru pe care l-a făcut şi tatăl meu. Nu am ascultat”, spune el. După care a mai adăugat: „Îmi place că mă întrebaţi de domnul Traian Băsescu dar nu mă întrebaţi, dacă e să vă referiţi la rude, de străbunicul din partea mamei şi la străbunica din partea tatălui.

 

Unul a întemeiat parte din folclorul autentic românesc scris, vocea este pe banda filmului Baltagul, iar celălalt este Ion Mihalache”, a menționat Cîrstoiu.

 

Medicul Cătălin Cîrstoiu este fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu. Totuşi, Cârstoiu a atras deja multe critici. De la asemănarea sa cu fostul primar al Bucureştiului, Sorin Oprescu, şi el fost manager al Spitalului Universitar din Bucureşti, funcţie pe care acum o ocupă Cârstoiu, până la ironii de tot felul, medicul argeşean rămâne totuşi un candidat redutabil.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea