La conferința organizată în fața primăriei, candidatul AUR la Pitești a fost uitat în spatele mulțimii

 

Săptămâna trecută, Alianța pentru Unirea Românilor Filiala Argeș și-a prezentat, în fața Primăriei Pitești, 60% dintre candidații la alegerile locale. E mult spus, însă, prezentat, pentru că de fapt nu s-a făcut deloc referire la ei, iar în final, oamenii nici nu au aflat cine sunt aceștia.

„Mă bucur să fim prezenți în Piața Primăriei din Pitești pentru a vă relata o parte din candidații de la primăriile din județul Argeș și pentru a da, cumva, startul anunțurile ce vor urma în perioada următoare”, a spus Bogdan Velcescu, președintele AUR Argeș. Acesta, însă, nu înțelege înțelesul cuvântului „relatat”, care înseamnă, conform DEX, „povestit amănunțit”, „detaliat”.

De fapt, la întâlnirea din Piața Primăriei Pitești au vorbit doar trei persoane: Velcescu, deputatul Mircia Chelaru și un reprezentant al partidului venit de la nivel național.

Mocirlă, hazna și osândă

Candidații au fost doar la număr, stând la grămadă în spatele celor trei vorbitori. Pe alocuri, chiar au încercat să înțeleagă ce vrea să transmită generalul în rezervă Mircia Chelaru:

„Recunosc în spate oameni care au ezitat spunând «Nu mă bag în această mocirlă», «Nu mă bag în această bălăcăreală». I-am convins spunându-le: «când diamantul tău ți-a căzut în haznaua cu mizerii, intrii după el». Riști să te murdărești, dar fără să devii murdar vreodată. De aceea am căutat, am selectat caractere care își asumă această osândă. Societatea noastră a ajuns atât de jos, încât, după cum vedeți, numai întrezărim soluția recuperării ei”, a precizat deputatul.

Candidatul AUR la Pitești a uitat să se prezinte

Prezentarea sau relatarea candidaților a fost de fapt doar un episod al defilării acestora prin Piața Primăriei, ca să vadă și ei Piteștiul. Nici măcar candidatul lor de „aur” la municipiul reședință de județ nu a transmis măcar o propoziție, fiind uitat printre colegi.

„Pentru municipiul Pitești, fiind reședință de județ, este domnul Ionuț Codrea (foto), undeva în spate acolo. Dar vom avea evenimentul unde prezentăm detaliat toate candidaturile la începutul lunii aprilie la Casa de Cultură a Sindicatelor”, a spus Velcescu, în timp ce Codrea saluta, prin fluturări de mână, pe cei câțiva participanți care au oprit curioși în fața Primăriei să vadă despre ce este vorba.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea