Georgel Mădulărea, candidatul PSD pentru Primăria Câmpulung!

PSD Câmpulung l-a desemnat astăzi pe Georgel Mădulărea candidat pentru funcția de primar al Municipiului Câmpulung. Georgel Mădulărea este președinte al PSD Câmpulung și antreprenor cunoscut și apreciat de întreaga comunitate.

La eveniment au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Pavelescu Nicolae și vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru BUGHIU.

„Georgel Mădulărea are toată susținerea noastră. Știm că se bucură deja de aprecierea câmpulungenilor. La Câmpulung este nevoie de construcție, de dezvoltare, iar acest lucru nu poate fi realizat decât de echipa PSD. Îl felicit pe domnul Mădularea și îi urez succes! Îi doresc să fie un învingător pentru Câmpulung și pentru câmpulungeni așa cum sunt în localitățile lor toți cei care fac parte din echipa PSD Argeș!”, a declarat Ion Mînzînă.

„Eu știu că întotdeauna munca stăruitoare învinge totul. Ne dorim să muncim împreună pentru a reda măreția Câmpulungului. Să deblocam dezvoltarea Câmpulungului, așa cum am deblocat și bulevardul Pardon! Cred că cel mai important este sa redăm speranța, iar pentru echipa PSD asta înseamnă fapte, susținere, viziune. Venim în fața câmpulungenilor cu Georgel Mădulărea, unul de-al lor: un om bun, un om respectos, săritor, care știe să fie aproape de fiecare cetățean. Toate aceste calități, îmbinate cu forța echipei județene a PSD ne dau încredere că putem reda măreția Câmpulungului. Echipa PSD poate transforma speranța în certitudinea de dezvoltare a Câmpulungului”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

„Sunt onorat să fiu candidatul PSD, cel mai mare partid din România și din Argeș. Le mulțumesc colegilor din PSD pentru încrederea pe care o au în mine! Sunt un om care cunosc foarte bine problemele Câmpulungului. Aici muncesc, aici trăiesc, aici m-am născut, sunt zilnic în oraș, un oraș care acum, din păcate, este blocat. Sunt convins însă că vom putea mișca lucrurile în direcția bună la Câmpulung, mai ales cu sprijinul Consiliului Județean, al parlamentarilor noștri și al echipei guvernamentale. Avem oamenii potriviți și soluțiile cele mai bune pentru a dezvolta Câmpulungul!”, a declarat Georgel Mădulărea.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea