Țărăniștii argeșeni, bucuroși că au revenit în Consiliul Județean

Alegerile locale din 10 iunie au propulsat organizația argeșeană a PNȚCD pe locul doi în țară. Astfel, doar Călărașiul, unde PNȚCD a obținut trei consilieri județeni, este mai bine cotat ca organizația condusă de Iulian Prunaru. Acesta este foarte bucuros că a reușit să revină în Consiliul Județean, dar și că mai are un coleg de la PNȚCD, pe Mihai Cocaină, în legislativul județean. Și în mediul urban, țărăniștii au mai prins mandate de consilier local la Topoloveni, Costești și Pitești, performanță unică în istoria partidului de

după 2010. Țărăniștii nu uită însă să-și exprime recunoștința față de colegii din Alianța pentru Argeș și Muscel, Prunaru chiar insistând ca această colaborare să continue și în camapnia pentru alegerile parlamentare. Deja au fost purtate discuții preliminare cu mai multe partide, printre care UNPR și PER, și se așteaptă și un răspuns din partea PDL. În cazul în care acesta va fi favorabil, țărăniștii, mai încrezători în forțele proprii după alegerile locale, vor solicita cel puțin două colegii de deputați și unul de senator în cadrul viitoarei AAM.

 

Țărănistul Dinescu s-a autoetichetat "derbedeu"

"Şi acum văd că are tupeu Mircea Andrei, că acum îi pot spune pe nume derbedeului", a declarat, în cursul acestei săptămâni, Constantin Nicolescu, președintele PSD Argeș, într-o alocuțiune mai consistentă în care acuza instituțiile statului că nu și-au făcut datoria în perioada campaniei electorale. Apelativul cu care Nicolescu s-a referit la fosul său contracandidat l-a enervat pe președintele PNȚCD Pitești, Gheorghe Dinescu. De aceea, el s-a înfățișat în conferința de presă purtând o etichetă de "derbedeu", în semn de solidaritate cu colegul său de alianță, Mircea Andrei. "Astăzi sunt un derbedeu", a spus Dinescu, explicând că prin invectivul folosit la adresa adversarului său politic, Constantin Nicolescu îi jignește implicit și pe cei care l-au votat pe Mircea Andrei, în număr de câteva zeci de mii.   A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea