O pădure va fi plantată de la zero, de voluntari, la marginea orașului Curtea de Argeș

 

Asociația „Ajut deci exist”, cu sediul la Căsuța Armonia, împreună cu „Plantăm Speranță”, în parteneriat cu Ocolul Silvic Curtea de Argeș și Obștea Moșnenilor, alături de peste 400 de voluntari din companii, instituții, ONG-uri, elevi și studenți, vor planta o pădure de la zero, pe o suprafață de trei hectare, la Curtea de Argeș. În total vor fi plantați aproximativ 15.000 de puieți, conform adevărul.ro.

Inițiatoarea acțiunii este terapeutul și psihologul Andreea Tamaș, cea care a inițiat acum câțiva ani proiectul Casa Armonia din Curtea de Argeș, loc în care copiii cu nevoie speciale primesc susținere, sfaturi, cure de stimulare senzorială.

 

Acțiunea de plantare se va desfășura la Curtea de Argeș, punct Zăvoi-Deversor (zona târg săptămânal) și va avea loc sâmbătă 6 aprilie la ora 8.30.

 

La eveniment va fi prezentă și Ana Maria Brânză, campioană olimpică, mondială și europeană la scrimă.

Acțiunea de împădurire va avea parte și de momente deosebite: vor fi prezenți magicianul Verdini și Minunații, iar la eveniment va mixa și un DJ. În plus, în zona din oraș unde vor fi plantați 15.000 de puieți se va face și gulaș la tuci.

Cei care doresc să se alăture lăudabilului proiect de împădurire din 6 aprilie de la Curtea de Argeș pot accesa site-ul https://plantamsperanta.ro sau suna la telefon: 0753 627 016 (Asociația „Ajut deci exist”).

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea