Ion Mînzînă: „Am început asfaltarea DJ 739 la Beleți-Negrești”

 

De luni, 1 aprilie, au început lucrările de modernizare a drumului județean 739 Beleți - Zgripcești în comuna Beleți - Negrești.

 

Pe lângă asfaltarea propriu-zisă, care se face pentru prima oară, vor fi făcute și lucrări de suprastructură. Vor fi realizate șanțuri betonate, 5 podețe, dar și acces către toate proprietățile. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi pe șantier.

 

„Ne dorim ca pe toate drumurile din județ - fie că sunt drumuri naționale, județene sau locale - să se circule în condiții cât mai bune. Am atras fonduri europene și guvernamentale, dar am alocat și fonduri de la bugetul județean. Pe acest drum - DJ 739 - lucrările vor fi gata la finalul acestui an. Pe multe alte drumuri județene sunt deja investiții de modernizare în derulare, dar vor începe și multe lucrări noi”, a declarat Ion Mînzînă.

Lungimea tronsonului pe care se fac lucrările este de aproape 2,5 km. Investiția este finanțată integral de la bugetul Consiliului Județean Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea