Cel mai mare campionat de Ju-Jitsu găzduit vreodată în Europa a fost organizat la Pitești! UPDATE

 

# Evenimentul a umplut hotelurile din tot județul punând, totodată, Piteștiul pe o hartă onorantă

În perioada 4-7 aprilie, Pitești Arena a găzduit o competiție care va rămâne în istoria orașului, competiție la care au participat peste 1000 de sportivi din toată lumea! Cazările în hoteluri și pensiuni s-au făcut pe o rază de 100 de km!

În urma concursului, clasamentul final pe Națiuni (28 de țări) a arătat astfel:

locul 1 - Grecia, locul 2  - România, locul 3 - Ucraina.

Cristian Gentea, primar: ”Sunt foarte mândru că orașul nostru a fost menționat la superlativ de Michael Korn, vicepreședintele Federației Internaționale de Ju-Jitsu, pentru excepționala organizare! Așteptările oaspeților noștri au fost depășite: de la sală de competiții, de excepție, la condiții de cazare, transport, comunicare și empatie! Au fost 3 zile de competiții pe 4 discipline, s-a putut vedea arta marțială japoneză practicată de vechii samurai prin ju-jitsu: lupte la sol, unu la unu, dar și spectaculoase show-uri pe saltea! S-a adeverit a fi un sport al respectului și prieteniei, de altfel în 6 aprilie s-a sărbătorit și Ziua Internațională a Sportului!”

Intrarea a fost gratuită în toate cele 3 zile. Competiția europeană din România va rămâne în calendarul mondial, iar despre Pitești se va vorbi, de asemenea, în toată lumea!!



 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea