Anunț al Casei Județene de Pensii Argeș

 

Pentru seria 5 din acest an, cu date de plecare în perioada 23 – 27.04.2024, au fost repartizate, la Casa de Pensii Argeș, un număr de 65 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Olanesti, Geoagiu Bai, Moneasa și Pucioasa. Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face în perioada 5 – 23.04.2024, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Au ramas 20 de bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: Amara – 8 bilete, Covasna – 2 bilete, Bala – 2 bilete, Buzias – 2 bilete, Moneasa – 1 bilet, 1 Mai – 1 bilet si Pucioasa – 4 bilete.

 

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

 

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei in care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2024 si biletul de trimitere de la medicul de familie.

Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea