Un nou medic șef la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Pitești

 

Dr. Liana Alexandra Ciocârlan va fi noul medic șef al secției Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești după ce aceasta a promovat examenul pentru ocuparea funcției.

Validarea rezultatului urmează să fie făcută în ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș care se va desfășura pe 9 aprilie, de la ora 12:00. Dr. Liana Alexandra Ciocârlan urmează să se alăture, astfel, echipei SJU Pitești. Pe lângă acest subiect, consilierii județeni vor dezbate și alte proiecte de hotărâre, după cum urmează:

 

- aprobarea Devizului general actualizat, a bugetului proiectului actualizat, precum și a surselor de finantare actualizate pentru proiectul ”Extindere și dotare spații de urgență și amenajări incinta Spitalul Județean de Urgență Pitești”;

 

- modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean nr. 280/21.10.2022 privind aprobarea devizului general actualizat și a indicatorilor tehnicoeconomici la faza de studiu de fezabilitate actualizat, precum și a documentației tehnicoeconomice faza PT pentru obiectivul „Laborator de radioterapie Spitalul Județean de Urgență Pitești”, cu modificarile si completarile ulterioare;

- darea în folosință gratuită Serviciului de Telecomunicații Speciale a spațiului reprezentat de camera 320, aflat în incinta ”Palatului Administrativ” situat în Pitești, Piața Vasile Milea, nr. 1, județul Argeș.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea