Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti, premiată la Expo Apa

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti a participat în perioada 11 - 13 iunie 2012 la Complexul de manifestări Forumul Regional al Apei, ediţia a 14-a, desfăşurat în Bucureşti la Palatul Parlamentului.
În cadrul acestui eveniment, organizat de Asociaţia Română a Apei, au fost acordate Premiile de Excelenţă 2012, menite să recunoască contribuţiile deosebite ale operatorilor regionali de apă aduse la dezvoltarea şi modernizarea sectorului, la asigurarea unor servicii de calitate şi respectiv, inovaţiile în sisteme de management.
Societatea Apă Canal 2000 SA a câştigat Premiul de Excelenţă pentru recunoaşterea contribuţiei deosebite în realizarea şi implementarea legislaţiei specifice serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare din România.
Evenimentul, cunoscut şi sub numele de Expo Apa, a cuprins reuniuni internaţionale pe teme de mare actualitate în domeniu, mese rotunde cu prezentarea celor mai bune practici din Germania, Olanda, Bulgaria, expoziţia Internaţională specializată de utilaje, echipamente şi tehnologii de tratare a apei. De asemenea, operatorii de apă din ţară au avut standuri de prezentare în cadrul spaţiilor rezervate comitetelor teritoriale. Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti, prin reprezentanţii săi, a participat la conferinţele şi şedinţele cuprinse în programul Forumului şi a avut un stand în cadrul Comitetului Teritorial Argeş-Vedea.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea