Florin Frătică bate câmpii(le) din Căteasca pentru a pune mâna pe fotoliul de primar

 

# Acesta susține că va candida aici pentru că și-a luat casă

# Declarație bombă a lui Frătică: „Dacă aş fi găsit-o la Predeal (casa, n.r.) mergeam acolo şi candidam”

Ați observat, cumva, o creștere numerică a credincioșilor din România? A devenit facebook-ul plin de creștini care se dau cu capul de icoane și se închină, pătrunși de religie. Creșterea se datorează anului electoral, iar credincioșii în plus sunt, de fapt, candidații. Care încearcă să pătrundă, și pe calea aceasta, în inimile fraieri… (celor care votează). Un credincios convins este și Florin Frătică, proaspăt candidat la fotoliul de primar al comunei Căteasca.

 

Numai ce l-am auzit, cu toții, explicându-ne și luminându-ne ce e cu sărbătoarea de Buna Vestire. Cu o cruce în spate, nu așa ca săracii. Apoi, tot pe facebook, l-am auzit băgându-se în seamă cu porivire la podul din Căteasca. În final, am citit, în Gazeta de Căteasca, publicație pe care o păstorește financiar, un interviu care a dat cu dureri de cap…

 

Floriiiiiinnnn Frăăăăătică: Dacă aş fi găsit-o la Predeal (casa, n.r.) mergeam acolo şi candidam şi la primărie

”De ce la Căteasca și nu la Bradu?” – îl întreabă redactorul, iar Florin Frătică răspunde cu aplomb: ”Pentru că o perioadă de timp nu am mai apărut în viața publică, puțină lume știe că eu nu vin la Căteasca de la Bradu. Vin din Bucureşti, unde am locuit cu familia. Soția lucrează în Capitală, la Ministerul Muncii, și tot aici am şi cele trei fete la școala primară. Este adevărat că am o proprietate în Bradu, dar aceasta va rămâne fetei mele cele mari, care se va căsători in curând. În al doilea rând, nu pot candida la Bradu pentru că eu am domiciliul în comuna Căteasca. Căutam, de ceva timp, o căsuţă cochetă, mai mică, lângă o zonă cu pădure şi apă, un loc unde să mă retrag cu soția la pensie. Ei bine, această casă am găsit-o în Căteasca. Nimic complicat. Dacă aş fi găsit-o la Predeal mergeam acolo şi candidam şi la primărie. Dar mi-a plăcut la Căteasca …”

Frumos, aproape că am vărsat o lacrimă. Ce bine, pentru primarul din Predeal, că Frătică și-a găsit o casă la Căteasca. Ce bine pentru primarii din Sinaia, Bușteni, Azuga, Brașov, București etc. Că, altfel, venea candidatul Frătică și îi făcea praf. Ce noroc, pentru doctorul Cârstoiu, că a plecat Frătică din București. Așa mai are și doctorul o șansă. Micuță, dar o are.

 

De Paște, facebookul va fi doborât nu de ouă și de cozonaci, ci de credincioșii candidați care vor rupe icoanele și vor explica, de zor, semnificația evenimentului. De frătici credincioși!...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea