Echipa de la Colegiul Zinca Golescu a obținut premiul I la Maratonul pentru Educație Antreprenorială

Vineri, 12 aprilie, a avut loc la Pitești etapa locală a Maratonului pentru Educație Antreprenorială. Evenimentul, ajuns la a II-a ediție, a fost organizat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) Argeș la Filarmonica Pitești.

În cadrul evenimentului, elevi din opt licee, organizați în 11 echipe, și-au prezentat ideile de afaceri în fața unui juriu de prestigiu, care a evaluat planurile de afaceri și au acordat punctaje pe baza unei grile de evaluare.

Andreia Dumitrică, președintele CONAF Argeș și Rotary Pitești, a atras atenția că principala calitate pe care trebuie să o aibă un antreprenor la început de drum este curajul.

Tinerii au primit diverse premii, iar primele trei echipe calificate vor participa la etapa națională a Maratonului care va fi organizată, pe 23 mai, în București. Echipa Colegiului Național „Zinca Golescu” a obținut premiul I și premiul special la etapa locală.

La eveniment a luat parte și primarul Piteștiului, Cristian Gentea. „Am împărtășit cu tinerii experiența mea educațională și vocațională, în domeniul cercetării nucleare și al implicării civice ca edil, i-am încurajat să aibă deschidere și inițiativă pe măsura resurselor excepționale! În mine vor avea întotdeauna un susținător declarat al performanței!”, a transmis edilul.

Maratonul pentru Educație Antreprenorială, ediția a II-a, este cel mai amplu program național dedicat descoperirii vocației tinerilor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea