Direcția Silvică Argeș a obținut un important premiu internațional

Între 18-21 aprilie, s-a desfășurat la Cascais, în Portugalia, cea de-a 70-a Adunare Generală a Consiliului Internațional de Vânătoare și Conservarea Faunei Sălbatice (CIC).

La eveniment a participat și Armand Chiriloiu, în calitate de reprezentant al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva. Cu această ocazie, directorul Direcției Silvice Argeș a ridicat un important premiu. Este vorba de premiul Edmond Blanc, care se acordă pentru eforturile remarcabile depuse în conservarea faunei sălbatice și gestionarea vânatului.

Prestigiosul premiu oferit de către Consiliului Internațional de Vânătoare și Conservarea Faunei Sălbatice a fost acordat, anul acesta, României pentru gestionarea durabilă a Fondului Cinegetic 4 Cumpăna din cadrul Directiei Silvice Argeș.

Printre câștigătorii anteriori ai acestui premiu s-au aflat Nyae Nyae Conservancy din Namibia pentru aplicarea principiilor de management al resurselor naturale bazate pe comunitate, precum și Fundația Germană pentru Fauna Sălbatică pentru proiectul lor „Gut Klepelshagen”, care a demonstrat modul în care agricultura și silvicultură pot fi armonizate cu conservarea faunei sălbatice în o fermă model de 2.600 de hectare.

A.V.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea