Cristian Gentea s-a înscris în cursa electorală pentru Pitești

 

Cristian Gentea s-a înscris în cursa electorală pentru Pitești. La ieşirea de la Biroul Electoral de Circumscripţie, edilul a declarat că are o echipă foarte bună de consilieri locali, iar proiectele cu care vine ȋn faţa piteştenilor sunt unele ȋn plină desfăşurare, iar altele vor fi anunţate.

Cristian Gentea: „Dragi piteșteni, sunt trei ani și jumătate de când ocup o funcție publică pe care am tratat-o ca pe o onoare și o imensă responsabilitate. Piteștiul este un centru urban mare, care ridică numeroase provocări, pe toate palierele administrative: infrastructură, rețele de utilități, servicii către populație, parteneriat public-privat, patrimoniu local, educație, sănătate, cultură, sport, îngrijire socială etc. Credința mea a fost, de la bun început, că nu există o sarcină prea grea sau prea mare dacă ești animat de ambiție, dacă îți place să muncești și dacă ai abilitatea de a gestiona echipe spre performanță.

 

După acești trei ani jumătate, sunt în măsură să vin în fața dumneavoastră cu fruntea sus și cu sufletul deschis. Cu aceaste gânduri mi-am depus, oficial, azi dimineață, candidatura pentru un nou mandat de primar, alături de o echipă cel puțin la fel de performantă ca cea anterioară. Avem multe proiecte de dus mai departe, pentru că ritmul în care Piteștiul se dezvoltă trebuie continuat. Este misiunea noastră: să poziționăm acest municipiu superb, viu și puternic acolo unde îi este locul în regiune și în România! Mergând înainte pe același drum, vă pot transmite cu recunoștință: Mulțumesc pentru încredere! Suntem o forță împreună!”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea