Senatorul Mircea Andrei le mulțumește argeșenilor

Scrisoare către argeşeni. Dragi argeşeni, încep prin a vă mulţumi pentru votul şi încrederea dumneavoastră. Vă mulţumesc că aţi fost alături de echipa noastră, că ne-aţi sprijinit şi că aţi muncit alături de noi pentru a face un lucru bun în Argeş. Vă mulţumesc că nu aţi rămas impasibili la ceea ce în Argeş se manifestă ca un cancer roşu de 20 de ani şi care mănâncă resursele acestui judeţ minunat şi din confortul vieţii acestor oameni deosebiţi. Asta am încercat să facem şi vă mulţumesc că ne-aţi ajutat să reuşim în 24 de localităţi.
Mai avem mult de lucru împreună, dar vom reuşi! Este o promisiune! Iar cele 70.000 de ştampile puse de dumneavoastră pe buletinul de vot pe poziţia 3 nu ne dau niciun drept să ne retragem sau să batem în retragere, acum că suntem în opoziţie. Din contră. Vom fi mai uniţi şi mai puternici ca niciodată.
La noi nu funcţiile îi ţin pe oameni, nu banii şi bugetele, ci convingerea şi credinţa că putem face ceva şi putem schimba în bine acest judeţ.
Le multumesc tuturor candidatilor şi îi felicit. Au luptat exemplar cu un sistem vechi, corupt şi care are tentaculele bine înfipte în acest judeţ, pe care îl lasă fără bogăţie pentru mafia PSD.
Vă asigur de continuitate şi de muncă în echipă. Vă asigur că voi fi acelaşi Mircea Andrei care v-a deschis uşa de fiecare dată când aţi avut nevoie, şi vă promit că împreună vom înlătura PSD-ul din Argeş. Acesta a fost doar începutul… Am privit amuzat bârfele şi zvonurile, comentariile. Nu plec, oricât de mult şi-ar dori PSD să plec de aici, nu plec de acasă pentru că vor nişte mafioţi, nu plec de acasă pentru că au furat ei în sute de secţii de vot, nu plec de acasă de la Argeş pentru că sunt incomod pentru o caracatiţă politică, şi rămân să mă lupt cu ea şi să îi tai tentaculele unul câte unul!
Colegilor de partid şi de alianţă le multumesc pentru devotament şi credinţă. Nu voi dezamăgi. Am câştigat, dragii mei, cel mai bun scor pe care l-a avut acest partid vreodată în Argeş, am câştigat o echipă puternică şi unită care a trecut o campanie dificilă şi a decontat salvarea României din criză. Nu are beneficii imediate acest sacrificiu politic, nu are avantaje materiale dar va avea peste câţiva ani multumirea întregii ţări care va înţelege că am făcut ceea ce trebuia.
Tot răul spre bine, dragi argeşeni. Nu ne-am lăudat, nu am strigat în gura mare că USL care nu a făcut altceva decât să comenteze, să chiulească, în frunte cu preşedintii lor, să facă rău politic şi administrativ României. Am muncit şi vă promit că vom munci în continuare pentru Argeş şi pentru argeşeni.
Cu stimă,
Senator Andrei Florin Mircea

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea