La Mărăcineni, viceprimarul stă în mâna consilierului PDL

# Gheorghiţă Vişan, consilier local Mărăcineni: „Nu mă iau eu după ce spun cei de la partid. Eu decid ce e mai bine pentru comună. Nu am cerut nicio părere partidului.” La Mărăcineni, o situaţie cât se poate de încurcată în urma alegerilor din 10 iunie. Postul de primar al comunei a fost câştigat de Nicolae Dascălu, cumnatul controversatului Stelică Crăciun. Dacălu a câştigat primăria sub sigla Partidului Poporului Dan Diaconescu. Pe lângă funcţia de primar, PPDD mai are la Mărăcineni şi 6 consilieri locali, din cei 13.

Alianţa pentru Argeş şi Muscel va face jocurile la Mărăcineni

Deşi Alianţa pentru Argeş şi Muscel nu are decât un consilier local, acesta este curtat de toate taberele. PPDD are şase consilieri, USL are tot şase, iar Alianţa are unul singur, dar este cel care poate aduce majoritatea oricărei tabere politice. Votul său însemnă foarte mult în acest moment, el putând decide şi viceprimarul, dar şi o majoritate în Consiliul Local Mărăcineni. Gheorghiţă Vişan, cel care este primul pe lista Alianţei pentru Argeş şi Muscel la funcţia de consilier local la Mărăcineni este în procese cu Stelică Crăciun, cumnatul actualului primar. Acest lucru se pare că nu va influenţa în niciun fel decizia de a forma o alianţă în Consiliul Local. Iată ce ne spune acesta, destul de ambiguu, despre decizia sa:  „În primul rând vreau să elimin cearta din primărie şi să felicit echipa câştigătoare. Nu vreau să stăm de ceartă, trebuie să facem treaba în comună”.

Gheorghiţă Vişan: „Mai am un singur proces cu Stelică Crăciun. Dacă Stelică va ceda....”

Procesul pe care îl are Vişan cu Stelică Crăciun, se pare că nu va influenţa în niciun fel decizia consilierului PDL pentru majoritatea din CL Mărărcineni, sau măcar aşa vrea să inducă domnul consilier.
La insistenţele noastre de a ne da un răspuns categoric, Gheorghiţă Vişan a tot ocolit răspunsul, ţinând-o una şi bună cu liniştea în comună. Întrebat dacă procesele cu Stelică Crăciun influenţează în vreun fel decizia sa, acesta ne-a lămurit....buştean: „Mai am un singur proces cu Stelică Crăciun. Eu cu Stelică mă judec în continuare. Nu ţin cont de asta. Asta e treaba mea cu Crăciun, şi nu are nicio legătură cu majoritatea din Coniliul Local Mărăcineni. Ce dacă Stelică e cumnat cu Dascălu. Aici fiecare e cu treaba lui. Dacă Stelică va ceda....”

Nici procesele cu Stelică Crăciun, şi nici măcar partidul nu îl pot influenţa pe Vişan

Partea cu procesele am lămurit-o, parţial, dar Vişan merge mai departe şi spune că nu are el treabă cu partidul sub sigla căruia a câştigat funcţia de consilier local, şi decizia va fi luată doar de el. Dacă la discuţia cu procesele Vişan ne-a ocolit şi nu a dat un răspuns ferm, încheind discuţia pe această temă cu „dacă Stelică va ceda....”, la întrebarea noatră vis-a-vis de părerea partidului, acesta a răspuns foarte ferm: „Nu mă iau eu după ce spun cei de la partid. Eu decid ce e mai bine pentru comună. Nu am cerut nicio părere partidului.” Vom vedea dacă partidul va fi de acord cu decizia lui Vişan, şi dacă acesta îşi va putea duce mandatul de consilier local până la sfârşit. Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea