Indignați de cazul Năstase, pesediștii argeșeni vor schimbări în justiție

Aflat într-o situație asemănătoare în urmă cu aproape un an și jumătate, președintele PSD Argeș, Constantin Nicolescu, a comentat ceea ce i se întâmplă colegului său de partid Adrian Năstase.
El susține că tentativa de sinucidere a fostului premier a fost un gest de onoare, o modalitate prin care a înțeles să reacționeze la modul în care se procedează astăzi în justiție.
Nicolescu a explicat astfel că, chiar dacă respectă deciziile instituțiilor statului, acestea ar putea fi influențate de unii reprezentanți ai acestora, care iau decizii care influențează dramatic viața unor oameni.
Liderul pesedist argeșean a criticat și modalitatea în care s-a creat presiune în ultimii trei ani inclusiv în județul Argeș, făcând aluzie la perioada de când la conducerea PDL Argeş a ajuns Mircea Andrei, care ar fi creat un climat de abuz și șantaj.
De aceea, Constantin Nicolescu crede că se vor întâmpla unele lucruri, vor fi transformări organizatorice, profesionale, care să facă în așa fel încât să se judece pe instrumente legale și nu în funcție de dispozițiile date de o persoană. El nu a dat detalii despre schimbările la care făcea referire, lăsând însă să înțeleagă că această intenție a actualului partid de guvernământ este determinată de verdictul în cazul Năstase.

"Justiția asta de trei lulele..."

Mult mai vehement a fost, în această chestiune, deputatul PSD Filip Georgescu. Prieten și camarad de vănătoare cu fostul premier, parlamentarul argeșean a dat vina pe justiție pentru cele întâmplate: "Justiția asta de trei lulele, aservită unui singur om, la un moment dat cedezi..."
Potrivit lui Filip Georgescu, Năstase ar fi victima unei dictaturi odioase: "În România trăim într-un război civil de ani de zile, avem o dictatură mult mai dură decât dictatura lui Ceaușescu...Ce s-a întâmplat este foarte grav pentru democrația românească.
La ora actuală am ajuns chiar să ne asasinăm unul pe altul, iar Năstase este victima acestei dictaturi odioase, iar o serie de structuri ale statului sunt aservite unui om și unui grup din jurul acestui om", a mai spus deputatul PSD de Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea