Primarul Bărbuceanu a depus jurămîntul

Luni, 24 iunie, la Casa de Cultură a avut loc cere¬monia de investire a primarului oraşului Ştefăneşti, Dorin Bărbucea¬nu. La eveniment au fost prezenţi prefectul Cristi Soare, copreşe¬din¬tele USL Iani Popa, Valerian Jinga şi locuitori ai oraşului. După depunerea jurămîn¬tului, Dorin Bărbuceanu a declarat că va fi primarul tuturor locuitorilor din Ştefăneşti şi va face tot posibilul ca această localitate să ajungă la un nivel european.
,,Voi încerca să respect promisiunile pe care le-am făcut atît celor care m-au votat, cît şi celor care nu m-au vot¬at. Uşa va fi deschisă tot timpul pentru locuitorii oraşului Ştefăneşti şi sper că împreună o să dezvoltăm localitatea, iar peste 4 ani a¬ceasta să fie cît mai a¬pro¬piată de ceea ce se vrea, şi anume un o¬raş european”.
Toate aceste promisiuni se dovedesc a fi adevărate pentru că, în momentul de faţă, se află în plină derulare licitaţiile pentru asfaltare, pentru extinderea trotuarelor şi pentru toate lucrările ce au fost planificate pentru anul acesta.
O altă prioritate pentru oraşul Stefăneşti, conform domnului primar, o reprezintă lucrările de apă şi canalizare, însă aceste investiţii se desfăşoară mai greu pentru că sunt sume mari în joc şi atunci licitaţiile pot fi contestate o dată sau de mai multe ori şi astfel perioada de adjudecare se lungeşte.
Dorin Bărbuceanu a amintit şi de problema cartierului de blocuri în ceea ce priveşte accesarea de bani pentru anvelopare şi pentru repararea acoperişurilor acestora.
,,Am promis şi o să fac tot ce este posibil să mă ocup de problema cartierului de blocuri în ceea ce priveşte accesarea de fonduri pentru anveloparea şi repararea acoperişurilor acestora”, ne-a declarat Dorin Bărbuceanu.     L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea