Mimi Niţă pierde, pierde şi iar pierde

# Damian Haralambie, membru PSD, este noul viceprimar al oraşului Costeşti, iar Mimi Niţă a votat împotriva intereselor propriului partid # Dan Vasile viceprimar, iar Mimi Niţă director la Şcoala Specială Costeşti, sau invers ... sau invers. Săptămâna trecută, la Costeşti, a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Local. Cum la Costeşti apele sunt mereu tulburi, şi acum, la numirea viceprimarului, au fost două tabere. Primarul Ion Baicea, PDL, l-a propus pe PSD-istul Haralambie Damian. Mimi Niţă, PSD, coleg de partid cu Damian Haralambie, nu l-a votat pe acesta, demonstrând a mia oară că interesele partidului nu sunt şi interesele sale. Constantin Tămagă a încercat să-l lămurească pe Mimi Niţă că nu este normal să nu votezi un coleg de partid, dar acesta ... nu şi nu.

Daniel Stancu: „Marian Niţă a distrus PSD-ul la Costeşti!”

Se ştie că USL la Costeşti nu a funcţionat, şi asta doar din vina candidaţilor PSD şi PC, Marian Niţă şi Dan Vasile. Aceştia nu au putut fi lămuriţi să candideze unul singur, şi ca atare au pierdut amândoi. Orgoliile celor doi nu au rămas fără rezultate, iar PSD, din 7 consilieri locali pe care i-a avut până acum, a rămas doar cu doi. Mimi Niţă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Costeşti, dar a rămas pe un loc eligibil în Consiliul Local. Daniel Stancu, membru PSD şi fost consilier local a declarat că Mimi Niţă a distrus PSD la Costeşti: „Este inamisibil ca fostul preşedinte al PSD, cel pe care l-am susţinut în toate campaniile electorale, să nu voteze pentru un coleg de partid. Noi am fost alături de domnia sa în campania electorală. Ceeea ce se întâmplă la Costeşti este doar din cauza lui Marian Niţă. Acum, când toată ţara a votat împotriva PDL, la Costeşti PDL a câştigat. Marian Niţă a distrus PSD-ul la Costeşti! Sunt total dezamăgit de atitudinea lui Mimi Niţă, şi vom propune să i se retragă sprijinul politic”.

Mimi Niţă a reuşit să unească tot USL-ul, dar din păcate, după alegerile locale

Marian Niţă şi Dan Vasile, contracandidaţii de până acum trei săptămâni, au decis să strângă rândurile în USL, lucru care nu a fost posibil şi în campania electorală. Astfel, cei doi au adunat toţi consilierii USL, plus cei de la PP-DD, şi împreună au decis ca viceprimarul să fie Dan Vasile. Cum această majoritate ar fi fost confortantă pentru noua uniune formată din USL şi PP-DD, Ion Baicea, primarul oraşului Costeşti a făcut o mutare care i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată, şi a propus ca viceprimar un membru USL, mai exact din PSD, pe Damian Haralambie. Mimi Niţă, singurul coleg din PSD al lui Damian Haralamie, a fost primul care s-a opus, încercând să-l şi denigreze pe acesta, spunând că a trecut la PDL. Deşi a încercat din răsputeri să lămurească măcar şefii de la partid de trădarea lui Damian, acesta nu a fost înţeles, şi aşa cum era logic pentru orice partid, s-a hotărât susţinerea lui Damian în funcţia de viceprimar. Pentru PSD, partidul care a pierdut cinci consilieri locali la ultimele alegeri, era un câştig postul de viceprimar, dar Mimi Niţă nu a înţeles, şi se pare că interesele sale sunt puse mereu mai presus decât interesele partidului.

Constantin Tămagă: „Măi Mariane, nu e bine ce faci. Greşeşti! Lasă orgoliile la o parte şi gândeşte şi pentru partid!”

Constantin Tămagă, senatorul PSD din colegiul Costeşti, a fost şi el prezent la această şedinţă de constituire a CL Costeşti. Cum toţi colegii din PSD ai lui Mimi Niţă erau revoltaţi de refuzul acestuia de a susţine un coleg de partid, Constantin Tămagă a încercat să-l lămurească pe fostul viceprimar: „Măi Mariane, nu e bine ce faci. Greşeşti! Lasă orgoliile la o parte şi gândeşte şi pentru partid!” Mimi Niţă, convins că strategia pusă la punct cu Dan Vasile va ţine, i-a întors spatele lui Constantin Tămagă şi a refuzat să-l susţină pe Damian Haralambie. Colegii de partid ai lui Mimi Niţă erau foarte revoltaţi de atitudinea acestuia, şi mai în glumă, mai în serios, i-au spus senatorului Tămagă că vor cere să i se retragă sprijinul politic, şi totodată va pierde şi mandatul de consilier local. Constantin Tămagă, un politician vechi, nu s-a repezit cu vreo declaraţie, şi a încercat să liniştescă apele în partid, dar totodată nici nu a respins ideea de retragere a sprijinului politic a lui Marian Niţă.

Dan Vasile viceprimar, iar Mimi Niţă diretor la Şcoala Specială Costeşti, sau invers ... sau invers

Se pare că negocierile nu s-au oprit doar la funcţia de viceprimar. Mimi Niţă şi Dan Vasile aveau de împărţit şi postul de director de la Şcoala Specială Costeşti, post care va fi liber cât de curând, directoarea urmând să intre în concediu maternal. Mimi Niţă ar fi venit cu propunerea ca Dan Vasile să fie viceprimar în prima fază, iar în momentul vacantării postului de director, să renunţe la funcţia de viceprimar şi să meargă la Şcoala Specială, acolo unde sunt aşteptate fonduri europene destul de mari. Dan Vasile, de teamă că nu se va mai putea dezlipi de funcţia din primărie, a venit şi cu a doua variantă. Dacă nu va pleca din primărie, să meargă Mimi Niţă în funcţia de director al Şcolii Speciale. Oricum ar fi împărţit aceste posturi, cert este că intra în cărţi şi un consilier de la PP-DD, care ar fi vrut şi el măcar director adjunct la Şcoala Specială Costeşti. Acum rămâne de văzut cum vor împărţi cei trei cele două paie, posturi pardon, dacă vor avea măcar unul din ei parte de ele.

Ion Baicea: „Îi recomand lui Mimi Niţă să-şi facă paşaport pentru Piteşti. Nu mai are ce căuta în Costeşti după o asemenea gafă”

Primarul oraşului Costeşti a declarat că l-a propus ca viceprimar pe Haralambie Damian întrucât acesta a fost recomandat de electorat şi este un om cu care se poate lucra. „Nu contează culoarea politică a domnului Damian, contează că este un om care vrea să facă ceva pentru Costeşti, şi a demonstrat că-l interesează orice proiect benefic pentru oraşul nostru”, a declarat Ion Baicea. În ceea ce-l priveşte pe Mimi Niţă, primarul Baicea a declarat că nu mai are ce căuta în Costeşti, mai ales că Damian Haralambie este chiar iubit de localnici, iar îndârjirea cu care Mimi Niţă a încercat să-i taie accesul către funcţia de viceprimar nu va rămâne netaxată de oameni: „Eu îi propun să-şi facă paşaport pentru Piteşti. După înfrângerea pe care a luat-o la alegerile din 10 iunie, eu îi recomand să se mute la Piteşti. Oamenii din Costeşti nu vor un primar navetist, iar faptul că a votat împotriva lui Damian Haralambie nu rămâne netaxat de oameni. Damian e iubit de oamenii din Costeşti. ”
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea