La Săpata, Laurenţiu Micu, cel mai tânăr primar din Argeş, a depus jurământul

Săptămâna trecută la Săpata a avut loc şedinţa de validare a noului primar, Laurenţiu Micu, şi totodată depunerea jurământului.
La această ceremonie de investire, pe lângă susţinătorii acestuia din comună au mai participat şi cei doi vicepreşedinţi ai UNPR Argeş, Ion Falcă şi Nichifor Bălan, dar şi familia noului primar.
,,Este o situaţie fericită la Săpata că a fost ales un primar foarte tânăr, un primar pe care şi l-ar fi dorit oricare alt partid pentru că este tânăr şi este necontaminat de politicianism şi de amantlâcuri politice. Dacă lucrurile vor merge bine îl vom regăsi primar aici şi peste 20 de ani pentru că este fiu al satului şi este legat cu rădăcini foarte serioase de comuna natală. Pe el nu l-au împins interesele meschine în acest joc ci doar principile”, ne-a declarat vicepreşedintele UNPR Argeş, Ion Falcă.
Totodată, noul primar al comunei Săpata a ţinut să amintească obiectivele principale din acest mandat, reprezentate de  îmbunătăţirea infrastructurii şi rezolvarea, pe cât posibil, a problemelor pe fond funciar.

Ion Voicu, noul viceprimar

Tot săptămâna trecută a fost ales şi viceprimarul comunei, dar la două zile după investirea primarului, în persoana domnului Ion Voicu, care face parte din UNPR. Acesta a fost ales cu unanimitate de voturi, semn că toţi consilierii şi-au dat mâna pentru a lucra împreună la dezvoltarea comunei. Ion Voicu  este un important om de afaceri şi care, conform dânsului, doreşte să implice la dezvoltarea comunei sale natale.     L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea