Experimentează senzațiile și eficiența noii Mazda3 la dealerul Supercar Service din Ștefănești

# Noua Mazda 3 iese în evidență prin experiența de șofat dinamică. Fie că sunteți în căutarea unui sedan cu 4 uși sau hatchback cu 5 uși, noua Mazda3 este o mașină sportivă și dinamică. Elemente originale și îmbunătățite abundă în acest mediu de condus sportiv, oferind un grad înalt de performanță, dar și de confort, economie de combustibil și siguranță.
Designul exterior atletic al Noii Mazda3 reprezintă completarea vizuală perfectă pentru noul interior. Barele de protecție frontale și grila întruchipează capacitățile aerodinamice ale noii Mazda3, în timp ce jantele din aluminiu oferă o combinație de sofisticare și eficiență.
Accentul pe estetica funcțională este amplificat în interiorul mașinii, indiferent dacă modelul Mazda3 este sport sau sedan. Cockpitul Mazda3 este practic, eficient și atractiv. Instrumentele de bord și display-ul sunt optimizate pentru performanță și ușurință în utilizare. Scaunele au primit un makeover textural și vizual, oferind un mix de stil, relaxare și confort.
Combinația de dinamism, eficienţă și estetică estre definitorie pentru Noua Mazda3, motorul puternic și ultra-eficient funcționând în perfectă armonie cu caracteristicile de design aerodinamic, șasiul robust, suspensia îmbunătățită și sistemele de direcție.
Acestea și alte caracteristici ale Noii Mazda3 oferă superlativul clasei sale în termeni de siguranță.
Combinând performanțele remarcabile, grija față de mediu și  siguranța cu un design atletic și funcțional, noua Mazda3 oferă cea mai dinamică experiență de condus în clasa sa.
Mai multe informații la Supercar Service 2003 – reprezentant  Mazda
Adresa: Șos. Pitești – București, Nr. 144B, Ștefănești, Argeș
Telefon: 0248 211890  Fax: 0248 211890

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea