Piteșteanul Alex Pîrvu are în palmares multe premii și trofee

# La sfârșitul lunii august, Alex va participa la un concurs organizat de Televiziunea Franceză. La cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpre­tare Mamaia Copiilor, piteştenii au fost reprezentaţi cu succes, pentru a doua oară, de talentatul interpret Alex Andrei Pîrvu, în vîrstă de 9 ani. Spectacolul a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa. Alex a con­curat la secţiunea de vîrstă 7 - 9 ani, unde a obţinut premiul I. Tot în cadrul aceluiaşi concurs, el a primit şi Premiul Special, acordat de Televiziunea Română.
Alex are deja în palmares mai multe premii: Premiul Special Dida Drăgan la Cerbul de Aur Junior 2010; Premiul I la Festivalul Voi fi vedetă 2011, de la Craiova; Premiul I al Festivalului Naţional Gene­raţia Mileniului III 2011, de la Bucureşti; Premiul II la Festivalul Naţional Cu­nuna Petrolului 2011, care a avut loc la Moreni; Premiul II la Festivalul Suflet de Stea; Trofeul Flori de Gheaţă; Trofeul Gala Cîntecelor de Iarnă; Premiul II la Glasul Speranţelor, la care se adaugă acum şi premiul I la Mamaia Copiilor. Alex este e­lev la Liceul de Artă Dinu Li­patti, din Piteşti, şi, pe lîngă fap­tul că are o voce de înger, cîntă dumnezeieşte şi la pian. Puştiul a intrepretat o melodie în premieră la acest festival, care se numeşte Dorul, piesă de suflet a regretatului Aure­lian Andreescu. Talentatul pi­teştean este pre­gătit de profesoara Adina Sima, care i-a fost alături şi pe perioada festivalului de la Ma­maia, o voce de excepţie a sce­nei româneşti, colabo­ratoare a Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian, din Bucu­reşti, care a avut roluri de ex­cepţie în spectacolele Romeo şi Julieta şi Rebecca. La Ma­maia Copiilor, din juriu au făcut parte criticul muzical Smaran­da Oteanu-Bunea, compo­zitorii Dumitru Lupu, Ma­rian Stere şi Viorel Gavrilă, repre­zen­tanţi ai So­cietăţii Româ­ne de Ra­diodifu­ziune şi ai Ministe­ru­lui Culturii, directorul festi­va­lului, actorul Liviu Manola­che, care este fiul regretatului compo­zitor Aurel Manolache, care poate fi numit părintele între­cerii artistice de la malul mării.
Alex Andrei Pîrvu a mai participat, în luna iunie, şi la con­cursul Copiii au talent, organizat de Fundaţia Voiculescu, unde a ocupat locul II, primind drept premiu o  tabără la mare, la Costineşti.
În această vară, Alex urmează să participe la alte trei concursuri nationale: Premiile Muzicale Junior – București, Festivalul Suflet de Stea  -  Băile Felix și Festivalul  Volare  - Târgu Neamț.
Deasemenea, la sfârșitul lunii august, Alex va participa la concursul organizat de Televiziunea Franceză, în cadrul emisiunii Qui sera le meilleur ce soir? speciale enfants.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea