Peste 100 de copii au participat la tabăra de pictură de la Săpata

# Săptămâna trecută s-a încheiat tabăra de pictură pentru copii, tabără organizată de Primăria Săpata şi Primăria Lunca Corbului, cele două instituții asigurându-le micuţilor artişti toate materialele necesare pentru pictură. Acest proiect, numit ,,Icoana din Sufletul Copilului”, este la a  III – a ediţie şi se bucură de un adevărat progres de la an la an atât din punct de vedere al numărului de participanţi, dar şi din punctul de vedere al calităţii picturilor. Numărul copiilor înscrişi în această tabără a crescut și el constant. Astfel, dacă în prima ediţie au fost înscrişi 24 de copii, iată că la ediţia a III-a s-au înscris aproximativ 100 de copii. Acest lucru denotă faptul că proiectul ,,Icoana din Sufletul Copilului” se bucură de un real succes şi poate ajunge la un nivel naţional.
Anul acesta s-au înscris în această tabără copii de la şcolile din Săpata, Lunca Corbului, Poiana Lacului, Piteşti, cât şi din Slatina.
La încheierea ediţiei, micuții artiști au fost premiaţi cu diplome şi cu o masă festivă ce a fost asigurată de Micu Aurel, managerul firmei Beto Construct şi de Aurel Mănoiu, om de afaceri de pe raza comunei Săpata.
Nici biserica nu a fost indiferentă față de această activitate cultural – artistică. Preoţii de la parohiile din zonă au ţinut să ofere copiilor premianţi cărţi religioase şi icoane.
De la premiere nu a putut să lipsească primarul comunei Săpata, Laurenţiu Micu, care a promis că va face tot ce-i stă în putinţă să sprijine acest proiect.
,,Mă bucur că din ce în ce mai mulţi copii acordă ceva din timpul lor liber acestei activităţi cultural – artistice. Promit că voi face tot posibilul să sprijin în fiecare an acest proiect şi, de ce nu, să întreprindem şi alte activităţi de genul acesta”, a spus Laurenţiu Micu, edilul comunei Săpata.   L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea