Mimi Niţă a demisionat din fruntea PSD Costeşti

# Partidul îi pregăteşte lui Mimi Niţă şi retragerea sprijinului politic. Rezultatele alegerilor locale au fost analizate în PSD şi s-a decis ca acolo unde s-au pierdut alegerile, toţi preşedinţii filialelor să-şi dea demisia. Aşa s-a întâmplat şi la Costeşti, acolo unde Mimi Niţă a spus imediat după pierderea alegerilor că el a încercat să-şi dea demisia, dar nu este de acord preşedintele

Costantin Nicolescu cu plecarea sa din fruntea PSD-ului local. Se pare că era doar o intoxicare aruncată de Mimi Niţă, deoarece săptămâna trecută, imediat după ce s-a decis ca toţi pierzătorii să-şi înainteze demisiile, ca prin minune a fost acceptată şi demisia lui Mimi Niţă, şi a fost acceptată de însuşi preşedintele PSD Argeş, Constantin Nicolescu.

Mimi Niţă: „Îmi dau demisia din fruntea PSD Costeşti”

Marele pierzător de la Costeşti şi-a dat demisia într-un mod ...demn, ca orice mare luptător. Acesta a demisionat din fruntea PSD, nu din funcţia de preşedinte al filialei Costeşti, lucru care i-a bucurat tare mult pe toţi colegii de partid, şi nu doar pe cei de la Costeşti. Demisia din fruntea partidului pe care l-a slujit, mai mult pentru propiile interese, s-a soldat cu schimbarea yalei de la sediul partidului. Colegii de la PSD Costeşti au decis că trebuie ştearsă orice urmă lăsată de vechiul preşedinte, şi se pare că nu doar cheia de la yala PSD a „pierdut-o”, şi chiar postul de consilier local va fi pierdut de Mimi Niţă. La şedinţa de săptămâna trecută de la PSD Costeşti s-a decis ca preşedinte interimar să fie actualul viceprimar, Haralambie Damian, iar secretar general este Daniel Stancu. Cel târziu în toamnă Mimi Niţă va fi scos definitiv de pe piaţa politică. Acestuia se pare că deja i-a fost decisă soarta la partid, iar din toamnă locul acestuia va fi luat de un alt coleg. Ce bucuros o fi Baicea la gândul că va avea şedinţe normale, fără scandaluri! Dar cum Mimi Niţă e ca pisica şi are şapte vieţi, ne aşteptăm ca din toamnă să treacă la un alt partid, ceva gen PP-DD, sau PNŢ-CD, şi va promite că va câştiga primăria la următoarele alegeri...     L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea