Agenţia Fiscală din Mioveni se redeschide

Săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă, Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, a ţinut să facă un anunţ foarte important pentru locuitorii din Mioveni, dar şi pentru cei din localităţile învecinate. Edilul din Mioveni a precizat că a făcut toate demersurile necesare pentru ca Agenţia Fiscală din Mioveni să-şi reia activitatea. Astfel, Ion Georgescu a dat asigurări că în luna august se va redeschide Agenţia Fiscală din Mioveni. Totodată, edilul din Mioveni speră ca la 1 decembrie să fie dată în folosinţă şi Autostrada Suspendată ce face legătura între Automobile Dacia şi Miceşti, legătura cu DN 73.
De precizat este faptul că aceste obiective, redeschiderea Agenţiei Fiscale Mioveni, finalizarea Autostrăzii Suspendate cât şi creşterea siguranţei cetăţenilor pe stradă, acasă şi a elevilor în şcoli au făcut parte din oferta electorală a USL Mioveni 2012 – 2016.

Bulevardul Dacia, proprietatea Ministerului Transporturilor

La ora actuală cetăţenii oraşului Mioveni se confruntă cu o problemă şi anume cu starea drumului care străbate localitatea, Bdul Dacia, care a început să se deterioreze, iar autorităţile locale din Mioveni nu pot intervenii în reparaţia acestuia pentru că nu este în proprietatea lor, acest drum fiind în proprietatea Ministerului Transporturilor.
”Bdul Dacia nu este în proprietatea oraşului Mioveni. El este de fapt DN 73D. Nu avem posibilităţi să-l refacem, deşi s-a ştirbit asfaltul în mai multe zone, iar cetăţenii au sesizat asta. Drumul este proprietatea Ministerului Transporturilor, iar eu nu pot să forţez colegii să facă ilegalităţi privind asfaltarea lui”, a precizat Ion Georgescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea