Coşmarul de pe DN 73 Piteşti-Câmpulung, departe de a se încheia

Mult promisa modernizare a DN 73 Piteşti-Câmpulung e departe nu de finalizare, ci de …demarare. Subprefectul Gheorghe Marin anunţa, săptămâna trecută, că  9 km din acest drum cu pretenţii de şosea europeană, devenit un calvar al şoferilor, au intrat în licitaţie. Mai exact, este vorba despre tronsonul cuprins între ieşirea din Piteşti şi ramificaţia spre Colibaşi.
Deocamdată au fost alocate ceva fonduri pentru o reabilitare primară a celui considerat a fi cel mai prost drum din judeţ, pentru că de o modernizare totală a lui nu poate fi vorba într-un viitor apropiat. Şi nici măcar această reabilitare primară nu e pe punctul de a începe,  întrucât licitaţia la care a făcut trimitere subprefectul Gheorghe Marin nu se referă la execuţia lucrării, ci doar la proiectare.
În cea  mai optimistă  variantă a Regionalei de Drumuri Bucureşti, lucrările ar putea începe în septembrie. Dacă luăm în calcul şi probabilitatea contestaţiilor ce vor urma licitaţiei, poate chiar mai târziu! Când se vor termina lucrările şi când vom circula măcar pe un tronson de drum european? Nici Regionala nu poate spune cu exactitate! În niciun caz anul acesta, dacă ţinem cont că după toamnă, surprinzător, vine iarna! Şi cum iarna drumarii nu prea au randament mai trece un an de coşamar! Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea