Ziua comunei Săpata, organizată de Sf. Maria, un real succes

Săptămâna trecută, pe 15 august, chiar de marea sărbătoare creştinească a Sfintei Maria, comuna Săpata a îmbrăcat haine de sărbătoare. Evenimentul a fost organizat de edilul comunei, Laurenţiu Micu, împreună cu Consiliul Local Săpata.
Acest eveniment s-a dovedit un real succes atât prin programul oferit de numeroşi artişti de muzică populară, artiști care au încins atmosfera, dar şi prin numărul mare de participanţi, atât din comună cât şi din zonele limitrofe.
De la această sărbătoare nu au lipsit nici oamenii politici importanţi din judeţ. Sorin Pandele, deputatul de pe colegiul sud, a sărbătorit până târziu alături de cetăţenii din comună. Nici senatorul de pe colegiul sud, Constantin Tămagă, nu a putut să fie indiferent  la acest eveniment, oferindu-i lui Laurenţiu Micu, edilul comunei, din partea Consiliului Judeţean, o plachetă aniversară ,,cu prilejul sărbătoririi zilei comunei şi pentru contribuţia adusă la promovarea tradiţiilor şi la dezvoltarea comunităţii”. O altă personalitate politică judeţeană care a ţinut să fie alături de cetăţenii din Săpata a fost preşedintele Partidului Conservator Argeş, Cornel Lazăr.  Totodată, la acest eveniment au luat parte şi primarii din comunele învecinate: Albota, Lunca Corbului, Hârseşti şi Stolnici.
”Sunt fericit că am putut să vă adun azi în acest minunat loc unde putem să vorbim deschis, să schimbăm păreri şi să ne veselim şi, totodată, vă mulţumesc că aţi răspuns prezent invitaţiei mele”, a declarat Laurenţiu Micu, primarul comunei Săpata.      L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea