Continuă investiţiile în oraşul Ştefăneşti

Ca în fiecare an, în perioada aceasta, oraşul Ştefăneşti se află în plin proces de modernizare prin numeroase lucrări de infrastructură. În momentul de faţă sunt în plină desfăşurare lucrările de extindere a trotuarului, lucrări ce înglobează două tronsoane. Tronsonul unu este cel de la pasarelă până la zona servisului, în proporţie de 50% este realizat, iar tronsonul al doilea, ce se desfăşoară pe o lungime de 750 m, mai exact de la zona blocuri la Valea Mare va fi finalizat în aproximativ o lună şi jumătate. În acelaşi timp, de mai bine de o lună de zile, este în plină desfăşurare lucrarea de extindere a covorului asfaltic. Această extindere se face pe străduţele care au mai rămas neasfaltate, străduţe ce nu depăşesc 700 m lungime.

Îmbunătăţirea unităţilor de învăţământ

O altă prioritate pentru edilul localităţii Ştefăneşti, Dorin Bărbuceanu, este îmbunătăţirea unităţilor de învăţământ. Un bun exemplu îl reprezintă Şcoala numărul 2, unde s-a realizat grădiniţă cu program prelungit, atelier şi o sală de sport, iar acum se lucrează la amenajarea unui teren de sport în aer liber.
,,În acelaşi timp, ne ocupăm de problemele stringente care apar în cadrul sistemului de învăţământ, pentru că pe 15 septembrie unităţile de învăţământ trebuie să primească în bune condiţii generaţiile de mâine. La Şcoala nr.2, sau cum îi spun eu ”Complexul Brătianu”, unde am realizat grădiniţa cu program prelungit, atelierul, şcoala şi sala de sport, rămăsesem dator cu reamenajarea unui nou teren de sport în aer liber pentru că sala de sport a fost aşezată pe vechiul teren de sport. Se lucrează în momentul de faţă la acest obiectiv de amenajare a unei baze sportive în aer liber şi sper să reuşesc să o fac utilă, atât ziua cât şi noaptea, prin instalarea unei nocturne”, ne-a spus Dorin Bărbuceanu.
Tot în cadrul investiţilor în sport se poate bifa şi baza sportivă de la Goleşti, ce se află în plin proces de derulare a lucrărilor, urmând ca la anul să poată fi dată în folosinţă.   L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea