Expoziție, cu vânzare, de mobilier masiv la Casa Cărții

# Mobilierul este produs de Alpitex – garanția calității. De peste 20 de ani, S.C. Alpitex S.R.L. produce și comercializează mobilă de calitate din lemn masiv, predominant din stejar, mobilă cu caracteristici net superioare produselor concurente. Calitatea mobilei produse și comercializate de Alpitex este recunoscută în întreaga Europă, dovadă fiind ponderea pe care o au exporturile, de peste 90% din total. Cu un personal de peste 250 angajați, firma își dedică eforturile și resursele pe acele detalii ce aduc un plus de valoare produselor și, în același timp, satisfacție garantată clienților. Mobilierul este produs

în cea mai mare parte din stejar masiv pentru a satisface până și cele mai exigente cerințe. Sergiu Mândreanu, managerul Alpitex: ”Muncim mult în continuare pentru a crea mobilă de calitate și pentru a răspunde cerințelor pieței externe. Peste 90% din ceea ce facem pleacă spre partenerii din Germania, Franța și alte câteva state europene. Suntem printre puținii producători care au reușit să păstreze în fabricație mobilierul din lemn masiv, mobilier din ce în ce mai căutat la export. Recent, am lansat o linie foarte căutată, din lemn masiv sablat, pe diverse nuanțe. Pregătim și alte surprize, așteptăm piteștenii să vină la Casa Cărții pentru a vedea o mobilă frumoasă și de calitate.”

Expoziția cu vânzare din pavilionul Casa Cărții va fi deschisă până în luna decembrie, aici doritorii vor putea regăsi calitatea, rezistența și noblețea mobilierului din lemn masiv. De curând, Alpitex a deschis un magazin de prezentare și desfacere în Exercițiu, la etajul fostului restaurant Carpați. Informații și comenzi la telefoanele: 0751.283.344 magazin Casa Cărții, 0745.618.108 magazin Restaurant Carpați. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea