Clubul de echitaţie SEND92, locul care te scapă de stres

După ce şi-a creat o notorietate în afaceri datorită serviciilor de calitate pe care le-au oferit firmele ce le patronează, acum, Nicolae Durdui, managerul Send 92, a intrat în forţă într-un nou domeniu de activitate. Acesta a deschis de curând un modern centru de echitaţie la marginea Piteştului, pe şoseaua de centură, vizavi de Barajul Bascov. Clubul de echitaţie SEND92 oferă posibilitatea de a învăţa arta echitaţiei chiar de la nivelul de începători. Cursurile se adresează atât adulţilor cât şi copiilor. Pentru nivelul de începători se vor organiza ore de curs, de iniţiere în domeniul echitaţiei. Vor fi necesare minim 3 ore de curs, în zilele de luni, miercuri şi vineri. În ultima oră se va da un test, iar cei care-l trec vor primi o diplomă şi, implicit, posibilitatea de a trece la cursurile practice de echitaţie. Acest sport se adresează celor care doresc să aibă un corp de invidiat şi o sănătate de fier. Să nu uităm, de asemenea, de beneficiile psihice pe care le are această formă de relaxare. Copiii învaţă cum să abordeze un cal, să îl înţeleagă, să se apropie de el, să îl cureţe sau chiar să îl harnaşeze singuri, iar apoi se continuă lucrul în terenul de antrenament, special amenajat, unde învaţă abecedarul acestui sport.
La clubul  de echitaţie Send 92 copiii pot face cursuri pe cai sau ponei, în funcţie de vârstă, beneficiind de atenta observaţie a instructorilor şi de cele mai sigure condiţii de echitaţie. Caii şi poneii sunt foarte cuminţi şi bine educaţi, astfel încât vor deveni în curând prieteni apropiaţi cu copiii.
Acest sport are efecte benefice asupra copiilor, având în vedere că pune la contribuţie întregul corp, dezvoltând tonusul muscular: spatele, coapsele, gambele şi abdomenul. De asemenea, călăria stimulează simţul echilibrului, dar şi funcţia respiratorie. Echitaţia solicită copiii şi din punct de vedere psihologic, luând în calcul faptul că "obiectul" de lucru este un animal mare, cu personalitatea şi ideile sale proprii. Încrederea în sine, concentrarea, disciplina, perseverenţa, simţul observaţiei sunt calităţi pe care copiii vor avea ocazia să şi le dezvolte.  În acelaşi timp, călăria practicată în aer liber oferă un moment de relaxare şi deconectare de rutina cotidiană.
Cei care vor să călărească, o pot face în oricare zi a săptămânii, între orele 6-12 și 16-21, la prețul de 60 de lei pentru o jumătate de oră de echitație, sau se poate face un abonament de 10 ședințe, la prețul de 400 de lei.
Pentru fotografi si cameramani, amatori sau profesionişti, SEND92 a amenajat şi un studio în aer liber. Aici găsiţi diverse mini locaţii pentru şedinţe foto şi video cu cai, ponei sau caleaşcă.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea