Școala Castelul Piraților. Performanțele școlare ale copiilor care ne-au trecut pragul sunt cele care ne recomandă

În data de 17 septembrie clopoțelul va suna, anunțând începerea noului an școlar la ȘCOALA PRIMARĂ ȘI GRĂDINIȚA CASTELUL PIRAȚILOR.  Pentru a-i întâmpina pe cei mici, unitatea de învățământ s-a pregătit temeinic, atât prin dotarea spațiilor după normele europene și cerințele M.C.T.S., cât și prin pregătirea cadrelor didactice care vor îndruma pașii preșcolarilor și școlarilor ce vor frecventa cursurile acestei unități de învățământ.

În anul școlar 2012-2013 în Complexul Educațional Castelul Piraților vor funcționa următoarele secții:
GRĂDINIȚA  cu grupele:
• MINI 2-3 ani
• MICA 3-4 ani
• MIJLOCIE 4-5 ani
• MARE  5-6 ani
ȘCOALA – începând cu GRUPA 0 –  CLASA PREGĂTITOARE
AFTER SCHOOL

Grădiniţa Castelul Piratilor, funcţionează  din anul 2007 și în prezent ne mândrim cu calitatea actului educational pe care o oferim, cu numeroase parteneriate dezvoltate intre institutia noastră și alte instituții publice, iar numărul de copii tot mai mare pare a fi cel mai bun indicator al performanțelor noastre actuale.  
Începând cu anul școlar 2011-2012, Grădinița noastră este ACREDITATĂ.   
Copiii care trec pragul grădinitei se bucură în acest spațiu special creat pentru ei de educație, ocrotire din partea personalului grădiniței și servicii de cea mai înaltă calitate. Standardele înalte stabilite și obtinute, profesionalismul cadrelor didactice, cât si dotările exceptionale au fost apreciate atât de inspectorii ISJ Argeș cât și de catre inspectorii ARACIP în verificările efectuate la unitatea noastră de-a lungul timpului.  
Grădiniţa Castelul Piraților  este locul cel mai potrivit pentru educația preșcolarilor dumneavoastră!
Obiectivul grădiniței este asigurarea unui mediu optim pentru educatia prescolarilor, la standardele de calitate impuse si implementate in unitatea noastră de învățământ. Toate acestea se realizează într-un mediu și o atmosferă familiară, veselă, propice dezvoltării personalităţii copilului, urmărind programul educaţional referitor la normele metodologice şi ariile curriculare ale programei M.E.C.T.S., adaptat individual la nevoile şi abilităţile fiecărui copil.
Gradinita Castelul Piratilor urmăreste dezvoltarea aptitudinilor individuale, prin opţionale precum: Let’s learn english!- limba engleză, Atelierul Zum-Zum - activitate practică, educație pentru sănătate, karate, înot, tenis, dans, actorie, pictură.
Părinţilor le va fi adus la cunoştinţă programul de activităţi săptămanal al copilului, precum si periodic un raport asupra evoluţiei acestuia.   
Sălile de grupă sunt utilate cu mobilier modern, ergonomic ce se aliniaza standardelor europene si se pliaza pe particularitatile bio-constitutionale si de varsta ale copiilor. Mijloacele de invatamant sunt diversificate şi alese în aşa fel încât să trezească interesul copiilor.
Scoala Castelul Piratilor este autorizata M.C.T.S. si ofera copiilor dumneavoastra  toate conditiile sa invete temeinic si sa-si dezvolte abilitati si atitudini ce ii vor ajuta sa-si formeze un viitor stralucit ca adult, intr-o societate democratica. Prin activitatea desfasurata Scoala Castelul Piratilor pune accentul pe individualitate si abilitatea fiecarui elev de a actiona independent, de a se simti autonom si competent si de a obtine performante.
Copiii care vor frecventa cursurile scolii Castelul Piratilor vor beneficia aici de:
* Sali de clasa spatioase, dotate cu mobilier ergonomic,conform standardelor europene care se pliaza pe nevoile copiilor si particularitatile de varsta ale acestora;
* Grupuri sanitate pentru fiecare sala de clasa;
* Sala de sport
* Laborator de informatica
* Cabinet medical
* Cabinet de consiliere psihologica
* Biblioteca;
* Bucatarie proprie;
* Sala de mese separata de salile de clasa;
* Sala de recreere si odihna
* Teren de sport
Cadrele didactice care vor dirija procedul educational sunt tinere, cu experienta in domeniu, care au participat la cursurile de formare pentru Clasa Pregatitoare, organizate de Inspectoratul Scolar Judetean Arges.
Pe tot parcursul programului, scolarii sunt supravegheati medical de catre cadre medicale calificate, care vor comunica permanent cu parintii, semnalandu-le eventualele probleme de sanatate ale copiilor.
In cadrul scolii exista cabinet de consiliere psihopedagogica, copiii fiind observati periodic cu privire la dezvoltarea psiho-coportamentala.
Părinţii trebuie să ştie că, în afară de cursurile care respectă programa naţională de învăţământ, Scoala Castelul Piratilor oferă multe opţiuni suplimentare pentru dezvoltarea aptitudinilor si aprofundarea cunostintelor copiilor.
* Limba engleza:   ”Every Day English”
* Limba franceza
* Prietenul meu, calculatorul”
* Tehnici de pictura
* Dans
* Karate
* Teatru
* Codul  bunelor maniere
* Explorari geografice
* Inot
*Tenis

Clasele nu depăşesc numărul optim de 15 elevi, astfel încât cursurile se pot desfăşura în cele mai bune condiţii, scolarii beneficiind de toata atentia necesara din partea cadrului didactic pentru insusirea cunostintelor predate.
Pentru programul After School, Complexul Educational Castelul Piratilor va pune la dispozitie 2 sali after school (2 grupe). Fiecare grupa este formata din 6-8 copii, iar toate activitatile exceptând optionalele sunt efectuate sub supravegherea unui cadru didactic care activeaza ca învatator în sistemul de învatamânt.
Zilnic, elevii au posibilitatea de a participa la optionalele care se desfasoara in unitate.
Daca doriti cele mai bune servicii pentru copilul dumneavoastra, ne gasiti  in:
Pitesti, cartier Gavana III, Str. Petre Ispirescu nr. 5,
Tel/Fax: 0248 282 967,Mobil: 0745 051 008
Website :  www.  castelulpiratilor.ro

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea