Senatorul Mircea Andrei face apel la solidaritate şi stabilitate

În pragul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, preşedintele PDL Argeş, senatorul Mircea Andrei, face apel la solidaritate între politicieni. Liderul democrat liberalilor argeşeni consideră, de asemenea, că la acest moment este absolut necesară o stare de stabilitate. Acesta este de părere că numai prin solidaritate, România poate traversa această perioadă grea în care se află la acest moment şi printr-un concurs de proiecte legislative la care să participe cei care se vor angrena în lupta politică.
“Nu este nici normal, nici de ajuns şi nici benefic pentru societatea românească în aceste vremuri să se lupte politic. Lupta politică duce la degringoladă economică. S-a demonstrat, în repetate rânduri, că cearta dintre noi, politicienii, nu aduce nimic bun pentru populaţie. Personal candidez pentru argeşeni şi Argeş. Am ajutat localităţi, primari şi cetăţeni din toate colegiile judeţului Argeş. Mama mea este din Dobreşti, deci sunt muscelean, argeşean, însă nu fac diferenţa între zone şi localităţi. Toţi argeşenii sunt egali pentru mine şi în același loc în suflet.
Am iniţiat o serie de proiecte legislative care să îmbunătăţească viaţa românilor în general, am avut interpelări în Senat şi în plenul camerelor, am atras fonduri însemnate pentru şcolile din mediul rural şi nu numai, am încercat din răsputeri şi am reuşit să demarez finanţarea şi lucrările pentru DN 73, am insistat ca lucrările să se facă în momentul în care constructorii doar simulau activitatea pe şantier, am fost în fiecare comună argeşeană şi cunosc toate realităţile, am ajutat primarii localităţilor să introducă utilităţile necesare unui trai normal, decent, m-am zbătut pentru ca acest judeţ să înainteze dincolo de interesele politice. Aşa am considerat că este normal, şi aşa o să fac şi de aici încolo.
Insist pe ideea concilierii politice între forţele de pe scena românească şi argeşeană, tocmai pentru că am simţit împreună că lupta politică nu aduce nimic bun pentru oameni, iar noi pentru aceştia candidăm, sau, mă rog, cel puţin personal pentru asta fac şi pentru convingerile mele de dreapta.
Alianţa România Dreaptă va duce în Argeş o campanie curată cu oameni curaţi, o campanie serioasă şi cinstită, bazată pe un concurs de proiecte legislative corelate direct cu nevoile administraţiilor locale, dar mai ales cu nevoile argeşenilor. Insist ca fiecare candidat al ARD să ia legătura cu primarii localităţilor, consilierii, societatea civilă, şi să fie atenţi la semnalele transmise de presa argeşeană, pentru a-şi putea structura programele politice şi conceptele legislative, în funcţie de nevoie şi de realităţi.
Numai împreună putem face lucruri durabile, numai împreună putem crea o clasă politică serioasă care să asculte de vocea poporului, de vocea societăţii civile, de vocea nevoilor economiei locale şi naţionale! Nu avem nevoie de parlamentari care sa fie rupţi de realitate, parlamentari care să stea doar la Bucureşti, pe la cabinetele parlamentare.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea