Constructorii argeșeni se grăbesc la licitații pentru ultimele lucrări ce pot fi executate anul acesta

# Zeus, firma omului de afaceri Grigore Dobre, a câștigat o licitație de lucrări oferind... jumătate din prețul estimat. Timpul frumos al toamnei dă prilej atât autorităților locale cât și constructorilor să mai facă ceva lucrări pe ultima sută de metri. și, cum criza a împuținat atât banii cât și comenzile, toți se grăbesc să muncească.
# Kranz Eurocenter, firmă patronată de omul de afaceri Corin Boian a câștigat, recent, licitația de executie a unui pod din beton armat peste apa Albota, pe drumul local, Ulița Bisericii, în comuna Albota. Valoarea estimată a lucrării a fost de 814.000 lei, aceasta fiind atribuită firmei Kranz pentru suma de 792.000 lei.
# Zeus, firmă patronată de omul de afaceri Grigore Dobre, a câștigat licitația  de lucrări de construcții pentru investiție "Extindere sistem alimentare cu apă, Sat Băcești, comuna Drăganu." Suma pentru care a fost postată pe portalul electronic de achiziții a fost de 605.000 lei, Grigore Dobre câștigând prin sublicitare, suma de adjudecare fiind 495.000 lei.
Aceeași firmă a câștigat contractul de lucrări al primăriei Mioveni, contract numit ”Creșterea accesibilității cetățenilor la servicii de utilități, prin extinderea sistemului de iluminat public în orașul Mioveni.
Valoarea estimată a contractului a fost de cca. 1.266.000 lei noi, firma Zeus câștigând lucrarea prin oferirea unui preț de execuție de... 655.000 lei, adică aproximativ jumătate din valoarea estimată. Trebuie menționat faptul că lupta a fost una strânsă, comsia de licitație înregistrând nu mai puțin de 18 oferte.
# Simarc S.A., firma omului de afaceri Gheorghe Axinte a câștigat contractul de reabilitare a drumului comunal 108 Oarja (DJ 503) – Siliștea – Gruiu – Furduiești (DJ 508), KM 0 + 000 – 2 + 000, L = 2,0 KM și modernizare drum vicinal Balta, L = 0,5 km, în comuna Oarja. Valoarea estimată a lucrării a fost de aproape 1.600.000 lei, Simarc fiind declarată câștigătoare pentru suma de 1.300.000 lei.
# Argecom S.A., firmă aparținând aceluiași Gheorghe Axinte, și-a adjudecat contractul denumit: ”Lucrări de MODERNIZARE DRUM VICINAL LĂCENI – OARJA SAT, L = 4 KM, ÎN COMUNA OARJA, JUDEȚUL ARGEȘ. Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 2.440.447 lei noi, firma adjudecându-și contractul cu un preț oferit de 2.178.479 lei.
# S.C. Comesad Drumuri SRL, firmă patronată de frații Virgil și Sorin Dumitru și de Marian Meculescu a câștigat contractul de livrare mixturi asfaltice pentru lucrările de modernizare a drumurilor județene din comuna Recea. Autoritatea contractantă este Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș R.A., valoarea estimată a foat de 255.000 ron, valoarea de atribuire a contractului este de 236.000 ron.
Laurențiu STOICA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea