Cătălin Bulf, candidatul ARD la Camera Deputaților, a fost, săptămâna trecută, în mijlocul piteștenilor

Săptămâna trecută, Cătălin Bulf - candidatul Alianţei România Dreaptă pe Colegiul 8, Piteşti Nord, a avut o serie de întâlniri cu cetăţenii din Găvana şi din Nord, pentru a le transmite de ce candidează, ce poate oferi în calitatea sa de parlamentar, şi să se prezinte personal, dar mai ales să îi cunoască pe oamenii care ar urma să îi acorde votul şi încrederea. Un punct foarte important al întâlnirilor a reprezentat pentru Cătălin Bulf aflarea problemelor cu care se confruntă oamenii din această zonă a Piteştiului, iar echipa sa de campanie a remis presei un comunicat legat de lipsa locurilor de muncă, precum şi o declaraţie de presă a lui Cătălin Bulf, legată de acest subiect. Întâlnirea din cartierele Gavana şi Nord vine după ce la Lisa a avut loc un conflict de muncă, o bună parte dintre oamenii din  aceste cartiere fiind angajaţi la această societate. 
“Crearea locurilor de muncă nu poate constitui un obiectiv în sine. Asta reprezintă o consecinţă a unui program de dezvoltare economică, având ca scop profitul, realizarea de beneficii folosind în principal resursele autohtone, pentru că, a crea locuri de muncă doar de dragul de a crea, presupune să plăteşti, iar statul nu mai are banii aceştia. Atâta timp cât activitatea este profitabilă este foarte clar că aceste noi locuri de muncă se autosusţin. Nu cred că dacă adiminstraţia făcută de români, creierele care pleacă din ţară s-ar implica, nu ar fi performanţă. Numai că legea a permis căpuşarea societăţilor de stat.
Avem nevoie de o lege fermă în acest sens! Interesant este că noi scoatem la privatizare întreprinderi pe care statul nu le-a putut administra, iar societăţi de renume vin să le cumpere. Atunci care e scopul? Tăierea la fier vechi sau poate alte întreprinderi din ţări vecine sa ocupe segmentul de piaţă, sau aceste întreprinderi sunt chiar profitabile şi aceia vin să facă profit. Nimeni nu vine sa dea bani pe ceva din care nu scoate profit. Deci sunt performante, dar cu un alt management şi cu o altă legislaţie a managementului în România.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea