Festivalul Toamna Piteşteană a scos politicienii la aer

Săptămâna trecută, vineri, 5 octombrie, s-a dat startul festivalului Toamna Piteşteană, eveniment organizat de Primăria Piteşti, acesta fiind la cea de-a VII-a ediţie. În prag de campanie electorală, acest eveniment a fost un prilej bun pentru oamenii politici de a lua contact direct cu electoratul, la deschiderea festivalului participând importante personalităţi politice
Evenimentul a început cu un discurs al primarului Tudor Pendiuc, care a ţinut să ureze producătorilor prezenţi vânzare cât mai multă, iar cumpărătorilor le-a urat cumpărături cât mai ieftine.
Alături de primarul Tudor Pendiuc, din tabăra USL au mai fost prezenţi:  preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, viceprimarii Piteştiului, Cornel Ionică şi Laurenţiu Zidaru, deputatul Burnei, senatorul Constantin Tămagă, Cornel Lazăr, preşedintele Partidului Conservator Argeş şi mulţi alţii.
Nici tabăra PDL nu s-a lăsat mai prejos, fiind şi ea destul de numeroasă. Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş, Cătălin Teodorescu, vicepreşedintele PDL Argeş, Gheorghe Alexei, secretar adj. - au fost printre cele mai importante personalităţi politice ale partidului de opoziție care au participat la deschiderea acestui eveniment.

Cătălin Teodorescu şi-a făcut provizii pentru campanie

Cătălin Teodorescu, vicepreşedintele PDL Argeş şi candidat pentru colegiul de deputat Piteşti - Sud şi-a făcut provizii pentru campania electorală. Acesta a cumpărat un borcan de miere, probabil pentru îndulcirea zilelor ceva mai amare din campania electorală ce va urma.
În Piața Vasile Milea și pe întreaga zonă centrală a Municipiului Pitești au fost expuse și oferite spre vânzare produse agricole, agro-alimentare şi de artizanat cu specific de toamnă, iar pe scena din Piața Vasile Milea se organizează spectacole folclorice și de muzică tânără, sub sigla „Toamnei Piteștene” dar și pentru marcarea începerii anului școlar și universitar 2012-2013.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea