Românii au nevoie de relaxare fiscală! Creşterea inflaţiei îi omoară pe români cu zile!

Senatorul Mircea Andrei, candidat din partea Alianţei România Dreaptă pe colegiul senatorial Piteşti,  trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că inflaţia în ţara noastră a crescut alarmant. În ultimele 5 luni au crescut preţurile la toate produsele din România, în special cele la alimente, iar acest lucru apasă greu pe bugetul şi asa redus al familiilor de români şi argeşeni:
“Sub Guvernul Ponta, viaţa devine din ce în ce mai grea pentru omul obişnuit. Toate promisiunile USL din opoziţie au picat testul guvernării, iar guvernarea USL nu a adus nimic pozitiv pentru românul de rând. Mai mult, i-a luat şi din ceea ce avea.
Victor Ponta a fost demis zilele trecute de cea mai dură moțiune de cenzură pe care o poate încasa un Guvern – anunţarea unei inflații cu mult peste prognoze, care nu le aduce nicidecum oamenilor bunăstarea promisă de Ponta și Antonescu, ci îi sărăcește. Creșterea inflației nu este rezultatul unor motive economice obiective. Acest lucru se întâmplă pentru că România are la guvernare niște nepricepuți și scandalagii. În loc să se ocupe de țară, de moneda națională, de economie, se ocupă cu scandal şi cu propaganda politică” - susţine senatorul Mircea Andrei.

Incompetenţa Guvernului Ponta a dus la creşterea inflaţiei

Inflaţia sub Guvernul Ponta a atins cu adevărat cote dintre cele mai sensibile. Oamenii resimt din plin acest lucru, şi mulţi dintre ei nu înţeleg de ce ajung în situaţia de a nu mai avea ce să cumpere din salariul pe o lună de zile. Senatorul Mircea Andrei, candidatul Alianţei România Dreaptă pe colegiul senatorial Piteşti, a explicat pe înţelesul tuturor cum se ajunge la inflaţie, sub o guvernare incompetentă ca cea a USL, condusă de Victor Ponta:
"Inflaţia în acest an a depăşit 5%, cu mult peste ţinta de 3% stabilită de Banca Naţională a României. Ce înseamnă acest lucru? Că banii pe care românii îi au în buzunar valorează din ce în ce mai puțin și cumpără din ce în ce mai puțin. BNR nu poate face minuni atunci când are pe cap un Guvern incompetent şi iresponsabil" - a încheiat comentariul senatorul Mircea Andrei.
Nici la capitolul soluţii, candidatul Alianţei România Dreaptă nu vede o cale de ieşire, cel puţin nu în această notă politică, şi în niciun caz sub această guvernare. Mai mult decât atât, acesta a spus că ne paşte pericolul, ca efectele acestei guvernări, pe cât de scurte pe atât de dezastruoase, să le resimţim pe o perioadă de câţiva ani, dacă mai continuă chiar şi două luni de zile.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea